Interim Sr Communicatie- en PR adviseur #KRTZ4217263

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 3 mei 2023
Reageren tot 7 mei 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 30 september 2023
Aantal uur 24 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € Marktconform per uur
Branche Gezondheidszorg I Welzijn

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Inhuur opdracht / Tijdelijke opdracht:

Opdracht: Sr. Communicatie- en PR adviseur (24 uur) 

Locatie: omgeving Utrecht
Startdatum: 15 mei 2023
Einddatum: 30 september 2023
Optie op verlenging: ja
Uren per week: 24 uur
ZZP mogelijk: Ja

Sluitingsdatum: 8 mei 2023 om 10:00 uur

Wat ga je doen? 

 • Je draagt met een proactief PR-beleid bij aan de zichtbaarheid, naam- en propositiebekendheid en de reputatie van de organisatie. 
 • In nauwe samenwerking met de lead programma manager, onze samenwerkingspartners  en met ons onderzoeksbureau geef je ieder kwartaal vorm aan onze communicatie en PR-strategie. Je draagt bij aan het bepalen van het onderwerp en de insteek. Daarnaast coördineer je de uitvoering van de communicatie en PR-strategie. 
 • Je vertaalt onze thema’s, projecten, events en (nieuwe) producten, diensten en initiatieven feilloos in mediagenieke invalshoeken en persberichten. Hiermee voer je een effectieve perslobby waarmee de organisatie haar autoriteitspositie versterkt. 
 • Je adviseert onze directeur en het communicatieteam gevraagd en ongevraagd over media- en PR-kansen en over communicatievraagstukken en campagnes. Dit advies weet je te vertalen in communicatieplan. 
 • Je stimuleert, inspireert en faciliteert onze sleutelpersonen om zichzelf meer inhoudelijk via de media te profileren en hun relaties met stakeholders te versterken met proactief stakeholdermanagement. 
 • Je monitort dagelijks de (nieuws)media en politieke actualiteit op relevante ‘haakjes’ en weet deze te verzilveren door de organisatie hierin een stem en gezicht te geven. 
 • Je bouwt en onderhoudt een (media)netwerk: je schrijft artikelen, blogs, en andere content voor verschillende on- en offline kanalen en je stuurt externe partijen (vormgevers, communicatiebureaus et cetera) aan bij de ontwikkeling van communicatiemiddelen. 
 • Je inspireert samen met jouw lead de overige collega's met inzichten o.b.v. de uitkomsten en informatie welke je ophaalt uit de sector/media. Zo maken we gezamenlijk (nieuwe) proposities van producten en diensten en weet jij vervolgens deze succesvol (via de media) te lanceren. 
 • Je monitort de effecten van je werkzaamheden zodat je kunt bijsturen waar nodig en maakt rapportages van gerealiseerde publiciteit.

 

  FUNCTIE EISEN / -WENSEN:

  • Je beschikt over een afgeronde relevante opleiding op hbo of wo niveau (bij voorkeur) in de richting journalistiek, PR, media, of communicatie. 
  • Je hebt ten minste 5 jaar ervaring als pr-(en communicatie)adviseur/-medewerker in een adviserende én uitvoerende rol. 
  • Je hebt kennis van / affiniteit met de zorg- en welzijnsbranche of anders een sterke drive om in zorg en welzijn aan de slag te gaan. 
  • Jouw belangrijkste competenties zijn: samenwerkingsgericht, betrokken, netwerker en verbinder, pragmatisch denker, intelligente doener, creatief, positieve energie, resultaatgericht. 

  Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

  Geef ook in je CV het volgende aan:

  Datum beschikbaarheid;
  Hoeveel uur per week;
  Vakanties of belemmeringen;
  (concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
  Vakantie;
  Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

  Vakantie;
  Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
  Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
  Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
  Locatie: Oosterhout    Uiterste reactiedatum: 4 aug 2024    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)

  Onze partners