Interim Sr. Business Analist HRM #KRTZ2388805

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 17 maart 2020
Reageren tot 25 maart 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Amsterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 16 uur, 24 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO, WO
ZZP tarief € 80 per uur
Salaris €4.500 - 5.000 €4.000 - 4.500 per maand
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

De organisatie is doorlopend bezig met de verbetering van haar dienstverlening met als doelstelling de beste publieke dienstverlener te zijn. Voor de HR-afdeling betekent dit dat zij doorlopend bezig is met het verbeteren van haar interne dienstverlening. Deze verbeteringen hebben betrekking op de digitalisatie van administratieve processen en het optimaliseren van processen door bijvoorbeeld de LEAN-methodiek.

De Senior Business Analist HRM is verantwoordelijk voor het ondersteunen van de HR-afdeling in deze verandering is het projectteam HRM. Hierbij staat de volledige verandering voorop. Dit betekent dat we naast de oplossingen ook oog hebben voor de processen en het beleid dat we, eventueel digitaal, ondersteunen. Daarbij borgen wij de veiligheid van privacygevoelige informatie en het uiteindelijke beheer van de opgeleverde oplossingen. Jij zult verantwoordelijk zijn voor het in kaart brengen van de huidige processen, de mogelijke optimalisaties daarvan en de gewenste situatie voor onze HR-afdeling. Hiervoor zul je direct samenwerken met zowel de inhoudelijke specialisten als het managementteam.

Je werkzaamheden

• Je brengt de huidige HR-processen in kaart op verschillende detailniveaus;
• Met jouw LEAN-kennis breng je samen met je stakeholders de gewenste situatie in kaart;
• Je weet aan te geven wat nodig is om de gewenste situatie te bereiken op proces-, organisatorisch-, functioneel- en technische niveau;
• Je helpt de teamleiders deze verandering te realiseren;
• Je adviseert op basis van feiten;
• Je hebt oog voor de wisselwerking tussen beleid, proces en IT en adviseert over de afwegingen hiertussen zonder focus op de projectdoelstellingen te verliezen;
• Je bent in staat een proces terug te brengen tot de kern;
• Je neemt het voortouw om de organisatie te helpen in deze verandering en gebruikt je kennis en expertise om anderen hierin mee te nemen;
• Je bent in staat de junior business analist mee te nemen in jouw werkzaamheden.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een senior business analist die ervaring heeft met HRMprocessen en de optimalisatie hiervan. Je pakt de verantwoordelijkheid voor het in kaart brengen van de situatie en de mogelijke veranderingen. Vanuit je pragmatisme en resultaatgerichtheid help je de teamleiders om de door jouw voorgestelde verbeteringen te realiseren. Je kent je stakeholders en wordt als waardevolle gesprekspartner ervaren op de verschillende lagen binnen onze organisatie. Je laat je niet van de wijs brengen in een complex digitale en politieke omgeving met harde deadlines. Als specialist heb je ervaring met HRM-oplossingen en begrijp je de invloed van het beleid op processen en de uiteindelijke ICT-oplossing en andersom. Je bent een zeer belangrijke schakel tussen verschillende stakeholders, de business, het HR-managementteam, organisatieraad, de scrumteams en het projectteam.  

• HBO (+) werk- en denkniveau
• LEAN Blackbelt gecertificeerd|
• Minimaal 2 jaar aantoonbare recente ervaring vanuit de rol van Business Analist met de optimalisatie van HRMprocessen
• Ervaring met het modeleren van processen volgens BPMN
• Minimaal 5 jaar ervaring met werken volgens Kanban framework
• Minimaal 5 jaar ervaring met projectmatige werkzaamheden onder bijvoorbeeld Prince 2
• Kennis en ervaring binnen de (semi)overheidssector
• Certificeringen voor business analyse

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 8 jul 2024    Expertise: Administratief medewerker, Overig (Administratief)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Corporate recruiter, Recruitment support, Recruiter, Overig (Recruitment)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jun 2024    Expertise: Functioneel beheerder, Overig (ICT - Beheer)
Locatie: Leeuwarden    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Teamleider, Management (Sociaal Domein), Overig (Sociaal Domein), Overig (Management & Consulting)

Onze partners