Interim Sr. Adviseur Informatiemanagement #KRTZ5575701

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 6 oktober 2020
Reageren tot 13 oktober 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Hilversum
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 24 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wij zijn de rol van adviseur informatiemanagement aan het herijken en de werkzaamheden en verantwoordelijkheden binnen het team opnieuw aan het beleggen. Daarom zijn wij tijdelijk op zoek naar een senior adviseur informatiemanagement, die samen met ons kan verder bouwen aan het informatiemanagement binnen onze organisatie.

De organisatie heeft verschillende speerpunten, zoals de verdere invulling van de digitale transitie, waarbij wordt toegewerkt naar 100 % digitale processen en (veilige) informatievoorziening en een data gedreven organisatie. Voor het realiseren van de doelstellingen zoeken wij een adviseur die de ambities vertaalt  naar een strategische en passende informatievoorziening.

Als senior adviseur Informatiemanagement ben je de expert als het gaat om de informatiestromen, informatiebehoefte en informatievoorziening van de organisatie. Je adviseert bestuur, directie en teams gevraagd en ongevraagd over de strategische informatieverzameling en verwerking, waaronder het informatiebeleid, de informatieveiligheid en informatiemanagement vraagstukken (richting en inrichting). Je rapporteert rechtstreeks aan de Teamleider Bedrijfsondersteuning en adviseert rechtstreeks de CIO. Door je inzicht in het functioneren van het openbaar bestuur en je actuele kennis van landelijke en technologische ontwikkelingen, sla je een brug tussen business en IT-doelstellingen.

Vanwege je sterke analytische vermogen levert dat ons een realistische kijk op de informatievoorziening op, stel je het beleid bij naar de nieuwste inzichten wanneer dat nodig is, werk je de strategie uit en stel je een jaarlijkse roadmap op aan de hand van informatieplannen.

Naast je kennis ben je vooral in staat om invulling te geven aan de feitelijke verandering, soms zelf met je voeten in de klei en/of in de rol van projectleider. Je hebt het vermogen om breed te kijken (en te doen) en beschikt over een flinke dosis creativiteit.

Eisen waaraan je moet voldoen:

1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau, in de richting van informatica, bedrijfs- of bestuurskunde;
2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar op het gebied van informatiemanagement bij een gemeentelijke instelling;
3. Mimimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met datamanagement en/of business intelligence;
4. Aantoonbare werkervaring op het gebeid van ICT-projecten;
5. Aantoonbare werkervaring met ICT(out)sourcing;
6. Aantoonbare werkervaring met IT architectuur en IT security in de afgelopen 5 jaar;
7. Aantoonbare actuele kennis van landelijke en technologische ontwikkelingen (minimaal 2 voorbeelden beschrijven).

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Roermond    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
Locatie: Schiphol    Uiterste reactiedatum: 21 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Bouwplantoetser, Overig (Projectmanagement), Werkvoorbereider
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 mei 2024    Expertise: Projectmanager, HRM adviseur, Overig (Projectmanagement), HRM business partner, Overig (HRM)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 20 mei 2024    Expertise: Data analist, Data architect, Data engineer, Data consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)

Onze partners