Interim Specialist Learning & Development #KRTZ213213

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 26 mei 2022
Reageren tot 23 juni 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum 4 juli 2022
Eind datum 30 november 2022
Aantal uur 24 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Detacheringscontract
Opleidingsniveau HBO, Universitair | WO
Ervaringsniveau Medior, Senior
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Snap jij hoe je young-potentials prikkelt in hun ontwikkeling, schakel je makkelijk tussen verschillende niveaus, stakeholders en leveranciers en lever jij graag een bijdrage aan het creëren en borgen van een leerklimaat gericht op zelfsturing, duurzame inzetbaarheid en een lerende organisatie? Dan is dit de interim opdracht voor jou!

Bedrijfsinformatie
De afdeling Development is met haar specialisten centraal verantwoordelijk dat nu en in de toekomst beschikt over gekwalificeerde, betrokken en bevlogen managers en medewerkers. Zij adviseert en ondersteunt de verschillende Business Units en het hoofdkantoor bij het optimaal ontwikkelen en inzetten van haar medewerkers. Kort samengevat: de juiste mensen, op de juiste plaats, op het juiste moment en met de juiste skills.

De afdeling Development draagt continue zorg voor het beheer en de ontwikkeling van een geïntegreerd en gedragen HR-beleid op basis van de volgende pijlers:

 • Learning & Development
 • Talent / Performance management
 • Diversiteit & Inclusie
 • Cultuur & Betrokkenheid

Functieomschrijving
De tijden van ‘steady as she goes’ maken plaats voor wendbaarheid, innovatie en (persoonlijk) leiderschap. Het is daarom van belang gedrag, kennis en competenties voortdurend uit te dagen en aan te scherpen, zodat men duurzaam inzetbaar blijft, nu en voor de toekomst. Leiderschap-, technische/digitale- en persoonlijke skills ontwikkeling faciliteren is dan ook een belangrijk focus gebied voor de afdeling Learning & Development. Dit bereiken we door leeroplossingen te adviseren en te regisseren die tijdig en naadloos aansluiten bij de vraag en ontwikkelbehoefte van de organisatie. Door het optimaal faciliteren van leren en ontwikkelen dragen wij zichtbaar bij aan de performance en de verwezenlijking van de ambities.

Programma manager loopbaanprogramma 1:
Verantwoordelijk voor het eerste loopbaanprogramma voor talenten waarbij de focus zit op zowel uitvoering als herontwerp. Je bent het eerste aanspreekpunt en in staat om gemakkelijk te schakelen tussen niveaus in stakeholdermanagement.

Business en platform development
Regie en adviesrol m.b.t. leer en ontwikkelvraagstukken vanuit de business. Kennis op het gebied van de laatste (technologische) trends en leeroplossingen is hierbij van belang. Je draagt bij aan de ontwikkeling en implementatie van een integraal (talent)ontwikkeling- en opleidingsbeleid dat bestaat uit een gedifferentieerd aanbod aan leerinterventies en ontwikkelingsmogelijkheden voor medewerkers in het algemeen.

Kernteam Flow
Dit is een strategisch project waarbij je bijdraagt aan de ontwikkeling van een HR ecosysteem waar interne mobiliteit, skill analyse en learning integraal met elkaar worden verbonden.

Jouw profiel

 • Je hebt HBO/WO werk- en denk niveau;
 • Je hebt relevante kennis van en werkervaring (min. 5 jr) in het Learning & Development vakgebied;
 • Je hebt relevante kennis van en werkervaring in Programma- en Projectmanagement;
 • Je hebt relevante kennis en kunde op het gebied van loopbaanontwikkeling/coaching;
 • Je hebt gedegen kennis van (technische en digitale) opleidings- en
  ontwikkelingsmethodologie, inclusief het 70-20-10 raamwerk;
 • Je bent conceptueel sterk en hebt strategisch/tactisch denkvermogen; je bent flexibel en innovatief in denken en handelen;
 • Je hebt sterke stakeholder management vaardigheden op alle niveaus.

De opdracht:

 • Een opdracht op het hoofdkantoor in Den Haag, uiteraard met een hybride insteek.
 • Parttime : 3 dagen, 24 uur pw
 • Opleidingsniveau: HBO/WO
Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 29 apr 2024    Expertise: HRM adviseur
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 19 mei 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Personal assistant, Managementassistent
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 5 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Overig (Projectmanagement), Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning), Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)

Onze partners