Interim Senior Projectmanager ICT #KRTZ4547752

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 30 oktober 2020
Reageren tot 5 november 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

 • De senior projectmanager staat stevig in zijn schoenen. Een volwaardige gesprekspartner voor de leiding en ook voor de medewerkers, wat blijkt uit senioriteit en vakbekwaamheid. Moeiteloos schakelen op verschillende niveau's, maatschappelijk georiënteerd, klantgericht en goede netwerkvaardigheden. Is zich bewust van de positie binnen de organisatie: hieruit blijkt de sterke politieke en organisatiesensitiviteit.
 • Verantwoordelijk voor de realisatie van een complexe en sterk organisatorische projecten op het gebied van informatievoorziening, waarbij daarnaast zorg wordt gedragen voor de implementatie van de oplossingen.

 • Eindverantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van een (BIT-waardig) projectplan (PID).
 • Eindverantwoordelijk voor de oplevering en borging van integrale IV ontwikkel- en implementatieprojecten, technische ICT projecten en/of verandertrajecten.
 • Overleg binnen de context van het project met de gebruikersorganisatie, ketenpartners en externe partijen om de (implementatie)activiteiten op elkaar af te stemmen.
 • Zorgdragen voor de tijdige oplevering van de projectmanagement producten vanaf start tot einde project.
 • Zorgdragen voor de planning, voortgang, kwaliteit, kostenbewaking en op te leveren eindresultaat voor de eigen projecten.
 • Inspireren van het projectteam om de noodzakelijke resultaten neer te zetten. 

Eisen waaraan je moet voldoen:

 • In de afgelopen 8 jaar minimaal 5 jaar ervaring als senior projectmanager in complexe integrale IV ontwikkel- en implementatieprojecten met externe ketenpartners.
 • In de afgelopen 10 jaar minimaal 5 jaar werkervaring als projectmanager van ICT projecten in grote organisaties (> 1000 medewerkers).
 • Beschrijf een referentieproject waarvan de leverancier/kandidaat van mening is dat er aantoonbaar ervaring is met het leiden van integrale IV ontwikkel- en implementatieprojecten van initiatie tot project décharge. Beschrijving bevat oa de rol van de kandidaat met verbinding (bv volgens STAR methodiek) naar de gevraagde competenties. Contactgegevens van de opdrachtgever waar het referentieproject is uitgevoerd
 • Competenties: Organisatiesensitiviteit: Overtuigingskracht: Organisatievermogen: Klantgerichtheid: Netwerkvaardigheid: Systeemdenken.
 • Beschikt over meerjarige ervaring in inhoudelijke aansturing van complexe projecten en processen in een politiek-bestuurlijke context.
 • In de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar werkervaring als projectverantwoordelijke in een Agile omgeving.
 • In de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar ervaring als projectverantwoordelijke bij de overheid of semi-overheid.
 • Een afgeronde hbo opleiding in de richting Informatica, Technische bedrijfskunde of gelijkwaardig.
 • In de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met projectmanagement methodieken, bij voorkeur aangevuld met een Prince2/IPMA-C certificering.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Tarief of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2024    Expertise: Solution Architect, BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Trainer, Management (Project management Ondersteuning), Agile coach, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Training / Educatie / Coaching)
Locatie: Noord-Brabant    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Financial controller, Management (Project management Ondersteuning), Projectmanagement ondersteuner, Controller, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Financieel)

Onze partners