Interim Senior Java Ontwikkelaar #KRTZ1420473

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 20 juni 2022
Reageren tot 22 juni 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 30 juni 2023
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau MBO, HBO
ZZP tarief € 90 per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Logistiek | Vervoer

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wat ga je doen als Senior Java Developer?

 • In jouw functie als Senior Java Developer werk jij in een van de vijf scrumteams aan de ontwikkeling van onze nieuwe systemen

Samen ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat. Dit betekent dat ontwikkelen je kernexpertise is, maar dat je ook bereid bent om te analyseren en te testen. 

Dit ga je doen

Zelfstandig en in teamverband bedenk je oplossingen, ontwikkel je software en test je deze ook. Hiermee boek jij succes. Mede dankzij jouw drang om altijd te blijven verbeteren en doorzettingsvermogen ben jij van onschatbare waarde bij het:
Vertalen van gebruikerswensen en non-functional requirements naar werkende software. Denk hierbij aan het bedenken, opstellen en toetsen van een technisch design, volgens de referentie-architectuur, mogelijk in een rol als lead-developer van het team.
Schrijven van geautomatiseerde tests als unit-, integratie- en GUI-testen en technische documentatie als ondersteuning bij de software.
Analyseren van bevindingen en het bedenken van oplossingsrichtingen. Je begrijpt een ingewikkeld functioneel domein en stelt daarbij kritische vragen.

Je bent bereid om samen met de andere Developers mee te werken binnen een 24/7 wachtdienst. Gedurende de wachtdienst applicatiebeheer wordt 24/7 ondersteuning geboden bij het analyseren en oplossen van incidenten in de productieomgeving waarvan de impact voor de business zeer hoog is. De wachtdienst bestaat uit telefonische ondersteuning, eventueel bijgestaan door documentatie en informatie aanleveren uit de verschillende systemen.
Er wordt volgens een vooraf ingesteld rooster gewerkt. De medewerker die de wachtdienst uitvoert is op de ingeroosterde dagen 24 uur telefonisch bereikbaar. Het rooster wordt verdeeld over meerdere collega’s waardoor het aantal keer wachtdienst draaien eerlijk verspreid is. Denk aan een frequentie van 1 keer per twee maanden.

Eisen:

 •  Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding, in de richting van Informatica;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met het werken in een agile (scrum)team;
 •  Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, omdat je dé sparringpartner bent op technisch niveau voor alle scrumteams;
 • Je hebt het liefst aantoonbare ervaring met integratievraagstukken;
 • Het analyseren en ontwerpen van object georiënteerde systemen;

Je hebt kennis van en ervaring met:

 • Java SE, EE (zoals EJB, JMS, JTA, JAX-RS/WS) en Spring Boot;
 • Communicatie tussen componenten en systemen (SOAP, REST, JMS, AMQP);
 • Front-end (Eclipse RCP en Angular);
 • Relationele databases (Oracle DB en PostgreSQL);
 • Versiebeheersystemen (Git);
 • Testautomatisering op verschillende lagen in de test piramide (o.a. JUnit, Mockito/AssertJ en Cucumber);
 • Gegevens uitwisseling met XML/XSD en/of JSON/Schema;
 • Een geautomatiseerde bouwstraat (CI/CD, zoals Jenkins/Azure DevOps en Docker/OpenShift);
 • Buildscripting (Ant/Ivy, Gradle en/of Maven);
 • Code kwaliteit.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 21 apr 2024    Expertise: Applicatiebeheerder, Servicedesk medewerker, Functioneel beheerder
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 17 apr 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 17 apr 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Administratief medewerker, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Overig (Projectmanagement), Projectmedewerker, Managementassistent, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Sociaal Domein), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 13 apr 2024    Expertise: HRM medewerker, Overig (HRM)

Onze partners