Interim Senior Informatieanalist (BI en datawarehousing) #KRTZ3693048

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 8 februari 2022
Reageren tot 14 februari 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Apeldoorn
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 30 juni 2022
Aantal uur 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Gezondheidszorg I Welzijn

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

In de rol van BI analist bouw je aan het datafundament waarin we toewerken naar een nieuw Data Integratie Platform (DIP) gebouwd op SAS Viya. Dit doe je in een uitdagende tijd waarin het huidige EPD binnenkort wordt vervangen door Chipsoft HiX. Gegevens uit het EPD worden in vele informatieproducten verwerkt en het EPD is één van de belangrijkste bronnen voor het DIP. Om de aansluiting van Chipsoft HiX op het nieuwe dataplatform soepel te laten verlopen en daarmee de continuïteit van de huidige informatieproducten te waarborgen na de implementatie van HiX, zoeken we een ervaren BI analist.

Als BI analist ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van een functionele analyse om de impact te bepalen die het wijzigen van de brongegevens (SAP wordt vervangen voor HiX) op de verschillende informatieproducten met zich meebrengt. Vervolgens ben je verantwoordelijk voor de mapping van de dataverwerking van de HiX gegevens vanaf ontvangst op het data integratie platform tot aan de informatie in de huidige informatieproducten. Je voert deze werkzaamheden uit conform het ontwerpproces en ondersteunt tijdens het testen van de aangepaste informatiestromen. Samen met onze ontwikkelaars zorg je ervoor dat de bestaande dashboards/rapportages en aanleveringen naar externe partijen ook na de overgang naar Chipsoft HiX goed functioneren. Nauwe samenwerking met zowel de business als ons ontwikkelteam is hierbij cruciaal.

Eisen:

Je bent een echte vakman met sterke analytische kwaliteiten. Je bent zelfstartend, nauwkeurig, creatief en communicatief zeer vaardig. Kennis van processen binnen de zorg en ervaring met BI- en datatoepassingen is een must en hebt dit in meerdere opdrachten laten zien. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel; wat jij levert “klopt”. Je komt tot je recht in een Agile/Scrum team en werkt makkelijk samen met eindgebruikers, de andere informatie analisten, ontwikkelaars en data engineers van het DIP. Met je kennis van BI omgevingen, opgedaan in eerdere werkervaringen, speel je een rol van betekenis in de opbouw en professionalisering van het data gedreven werken.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 20 jun 2024    Expertise: Implementatie consultant, Overig (ICT - Projectmanagement), Informatiemanager, Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement)
Locatie: Groningen    Uiterste reactiedatum: 18 jun 2024    Expertise: Werkplekbeheerder, Servicedesk medewerker, Overig (ICT Support & Ondersteuning)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Functioneel beheerder, Overig (ICT - Beheer)
Locatie: Purmerend    Uiterste reactiedatum: 17 jun 2024    Expertise: DIV medewerker

Onze partners