Interim Senior HR Beleidsadviseur #KRTZ7546010

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 4 november 2020
Reageren tot 7 november 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Dit ga je doen
De Senior HR Beleidsadviseur is verantwoordelijk voor het arbeidsvoorwaardenbeleid voor het senior management  en heeft daarnaast een rol bij individuele zaken. Een greep uit de werkzaamheden:

 • Je hebt samen met de Manager HRM Beleid een leidende rol bij de ontwikkeling en uitvoering van het beloningsbeleid voor het senior management. Het beloningsbeleid ondersteunt de doelstellingen en strategie en dient vanzelfsprekend in lijn te zijn met het beleid van de rijksoverheid ten aanzien van staatsdeelnemingen. Je volgt de ontwikkelingen die relevant zijn voor de doelgroep en adviseert daarover. Bijvoorbeeld ten aanzien van pensioen, vaste en variabele beloning (o.a. de impact van de coronacrisis hierop), onkostenvergoedingen. Je doet voorstellen over beleidsaanpassingen en implementeert de gevolgen daarvan.
 • Je adviseert en ondersteunt de HR Business partner in individuele gevallen bij de instroom, doorstroom en uitstroom van senior managers. Je bent bijvoorbeeld gespreks- en sparringspartner van de HR Business partner bij de instroom van een nieuwe medewerker, verstrekt informatie over het arbeidsvoorwaardenbeleid en de individuele uitwerking daarvan.
 • De organisatie heeft een beperkte groep medewerkers die buiten Nederland werken. Ook voor de arbeidsvoorwaarden van deze groep ben je het aanspreekpunt.

Eisen waaraan je moet voldoen:

We zoeken een klantgerichte collega die besluitvaardigheid en daadkracht combineert met een goed inlevingsvermogen. Om succesvol te zijn in deze rol herken je jezelf in de volgende punten:

 • Je hebt een goede kennis van het werkveld door een afgeronde WO opleiding, Arbeidsrecht of Fiscaal recht en minimaal 3-5 jaar recente. 
 • Beschikt aantoonbaar over aantoonbare ervaring in een vergelijkbaar project in een leidende rol.
 • Beschikt aantoonbaar over minimaal 5 jaar recente en aantoonbare werkervaring in Compensation & Benefits/Executive Compensation.
 • Ervaring met internationale arbeidsvoorwaarden en internationale mobiliteit.
 • Eerder soortgelijke functies vervuld binnen grote corporate organisaties met >5.000 werknemers.
 • Je bent een HR-expert die met je vak omgaat op een toegepaste manier: je hebt er plezier in je vak bij te houden en toe te passen zodanig dat dit bijdraagt aan ontwikkelingen.
 • Je bent servicebereid richting de HR businesspartners en goed in staat om hun aanspreekpunt en coördinator te zijn over de arbeidsvoorwaarden van het senior management. Zowel in algemene zin als in individuele kwesties ben je in staat om zelfstandig te adviseren, zo nodig onder tijdsdruk.
 • Je hebt gevoel voor verhoudingen en bent organisatiesensitief. Je kunt op directieniveau adviseren. Jij bent iemand die op passende wijze gevraagd en ongevraagd advies van hoge kwaliteit geeft.
 • Je kan in teamverband werken en ook goed zelfstandig aan de slag gaan. Je werkt pro-actief, gestructureerd en nauwkeurig en hebt een goed cijfermatig inzicht.
 • Je bent in staat je zorgvuldig tot stand gekomen advies op een heldere, beknopte en goed leesbare wijze op papier te zetten en te presenteren.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Tarief of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2024    Expertise: Solution Architect, BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Trainer, Management (Project management Ondersteuning), Agile coach, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Training / Educatie / Coaching)
Locatie: Noord-Brabant    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Financial controller, Management (Project management Ondersteuning), Projectmanagement ondersteuner, Controller, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Financieel)

Onze partners