Interim Senior Adviseur HRM #KRTZ0511077

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 13 april 2023
Reageren tot 2 mei 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 30 september 2023
Aantal uur 28 uur, 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 83 Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Inhuur opdracht / Tijdelijke opdracht:

Opdracht: Senior Adviseur HRM (28 – 36 uur)

Locatie: Utrecht
Startdatum: zsm
Einddatum: 30 september 2023
Optie op verlenging: ja
Uren per week: 28 – 36 uur
ZZP mogelijk: Ja

Sluitingsdatum: 3 mei 2023 om 10:00 uur

Je gaat deel uitmaken van de vakdiscipline HRM, dat onderdeel is van de afdeling Bestuursbureau (de staf). Wegens vertrek van een van onze collega’s zijn we op zoek naar een tijdelijke Senior Adviseur HRM. HRM is onderdeel van de afdeling Bestuursbureau. Onze interne stakeholders zijn de directeur, het managementteam, de afdelingshoofden, en de medewerkers zelf. Je werkt onder meer nauw samen met onder andere de collega’s van Communicatie, Planning & Control, Relatiemanagement en het Bestuurssecretariaat.

Wat ga je doen?

Jij adviseert de directeur en het MT (tevens afdelingshoofden) over HRM vraagstukken. Dat kan gaan om specifieke personele vraagstukken binnen een van de afdelingen of organisatie brede vraagstukken. Met betrekking tot het laatste: denk bijvoorbeeld aan de inrichting en aanscherping van het functiehuis, de voorbereiding op de Omgevingswet of het beschrijven van de HR-processen. Je hebt hierbij een initiërende rol en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Jij bewaakt en organiseert samen met de andere senior-adviseur HRM vanuit je senioriteit en visie de inhoudelijke samenhang in het HRM-team. Samen fungeren jullie als sparringpartners voor de rest van de HRM-collega's. Je levert mede een bijdrage aan het opstellen van management- en bestuursrapportages en bent verantwoordelijk voor het formatiebeheer. Op basis van je kennis en expertise kun je ook worden ingezet bij specifieke projecten waarbij de HRM deskundigheid essentieel is.

 

FUNCTIE EISEN / -WENSEN:

Wat heb jij?

Je bent een enthousiaste, ondernemende professional. Jouw uitstekende communicatieve vaardigheden helpen daarbij. Je vindt het leuk om ergens draagvlak voor te creëren en bent goed in staat verbinding te maken met collega’s en het management. Je hebt een grote organisatiesensitiviteit en bent het gewend om in krachtenvelden te denken. Als professional zie je kansen, ben je nieuwsgierig, heb je lef en ga je pragmatisch om met (nieuwe) situaties. Je hebt een hands-on mentaliteit, maar kunt ook prima out-of-the box denken. Tot slot ben je assertief, en bezit je een gezonde dosis humor.

  • Tarief is maximaal €83,- (alles inclusief reiskosten, verblijfkosten en parkeerkosten, excl. BTW).
  • Minimaal een Hbo-opleiding op het gebied van HRM of het gebied van arbeids- en organisatiepsychologie
  • Je hebt minimaal vijf jaar allround ervaring op het gebied van HRM, waaronder concern- of organisatie brede HRM projecten en advisering
  • Je hebt ervaring met het werken in een politiek-bestuurlijke omgeving op (inter)gemeentelijk niveau 
  • Bij voorkeur bekend met de CAO Gemeenten/SGO

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Oosterhout    Uiterste reactiedatum: 4 aug 2024    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)

Onze partners