Interim Secretaresse (deta-vast) #KRTZ5039423

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 23 juni 2022
Reageren tot 28 juni 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Papendrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2022
Aantal uur 40 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau MBO
Branche Bouw | Vastgoed, Techniek | Engineering

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wij zijn op zoek naar een Secretaresse.

Je komt te werken in een dynamisch omgeving waarbij je deel uitmaakt van een divers en internationaal team van specialisten. Wij bieden jou de mogelijkheid om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen door samen een nieuwe horizon te creëren.

Over de rol: Je bent op zoek naar een uitdagende carrière als secretaresse. Je bent resultaatgericht, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en betrokkenheid. Dan is de rol van secretaresse iets voor jou! Je wilt graag samen met onze senior secretaresse ondersteuning geven aan onze Business Units Middle East en Europe. Zelfstandigheid, pro activiteit, flexibiliteit en een goede beheersing van de Engelse taal zijn hierbij een must. Je bent een nuchtere persoonlijkheid die zich prettig voelt in een hectische internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk voor secretariële en ondersteunende werkzaamheden in een collegiaal team met een open en informele sfeer. Je werkt volledig vanuit het hoofdkantoor in Papendrecht. We zijn op zoek naar een representatieve kandidaat, die objectief, accuraat en integer is.

Je ondersteunt in alle secretariële en organisatorische werkzaamheden zoals:
– E-mail- en agendabeheer;
– Notuleren en uitwerken van vergaderingen;
– Organiseren van buitenlandse zakenreizen;
– Verzorgen van correspondentie;
– Alle andere voorkomende management support werkzaamheden.

Eisen:

  • Vereiste kennis: – Minimaal 3 jaar relevante ervaring; – Goede beheersing van het Engels (geschreven en gesproken); – Bij voorkeur een derde taal; – Gemiddelde vaardigheden in ICT Office-toepassingen.

LET OP: de organisatie wil het liefst iemand die uiteindelijk in vaste dienst wil. Graag aangeven in de motivatie of dit mogelijk is en wat de salarisindicatie is.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2022    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 13 okt 2022    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Enschede    Uiterste reactiedatum: 13 okt 2022    Expertise: Directeur, Teamleider, Management (Financieel), Overig (Management & Consulting), Overig (Financieel)
Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2022    Expertise: DIV medewerker, Overig (Administratief)

Onze partners