Interim Scum Master #KRTZ0828401

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 11 november 2022
Reageren tot 16 november 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Arnhem
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2023
Aantal uur 36 uur, 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 85 Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Zakelijke dienstverlening, Techniek | Engineering

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wij zijn op zoek naar een: Scrum Master a.i.

Je komt terecht in het team Grid Security Services, dat valt binnen de afdeling Strategic IT Services. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT de bedrijfsprocessen te ondersteunen. We houden hierbij altijd het perspectief van de business in het vizier, waarbij we ons realiseren dat de ondersteunende IT een belangrijke enabler is om business doelen te realiseren. Daardoor zijn we ons huidige IT landschap aan het doorontwikkelen (bijvoorbeeld door stappen te zetten richting cloud native architectuur of het kantelen van onze diensten naar een ketenfocus op basis van business processen), zodat het nog geschikter wordt om onze business te ondersteunen en we sneller nieuwe functionaliteiten kunnen opleveren. Een mooie periode in een dynamische omgeving, waarbij we een nieuwe Scrum Master goed kunnen gebruiken.

Je begeleidt twee DevOps teams binnen de afdeling, die beide werken op ons Java platform. Je helpt mee de devops teams verder door te ontwikkelen als team en je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van het werk voor het team; en ondersteunt hem verder in de breedste zin van het woord. Je werkt hierbij nauw samen met de Leads, interne klanten, andere Scrum Masters en de medewerkers in de devops teams. Als Scrum Master ben je in de operatie verantwoordelijk voor het leiden en coachen van het team in Agile werken, inclusief het opleveren van producten. Je leidt en coacht het team in agile werkprocessen en werkafspraken. Je organiseert en faciliteert de agile ceremonies. Ook coach je de individuele teamleden. En je coacht en begeleidt de PO van de Business, waarbij je hem helpt structuur aan te brengen en je samen het stakeholder management verder vormgeeft. Je helpt het team door impediments (te helpen) op te lossen. Bij al deze activiteiten let je erop dat je continu verbetert en stimuleer je je team om daar ook op te focussen.

FUNCTIE EISEN/ -WENSEN:

  • Maximaal uurtarief €85,- all-in (alles inclusief reiskosten, verblijfkosten en parkeerkosten, excl. BTW);
  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding in een relevante opleidings richting;
  • Minimaal 5 jaar relevante IT-gerelateerde werkervaring & ervaring als Scrum Master;
  • Ruime ervaring met agile werken als Scrum Master in een ‘geschaalde’ omgeving, waarbij afstemming met meerdere partijen tot de dagelijkse gang van zaken behoort;
  • Je ziet wat er in de teamdynamiek wel en niet gebeurt en maakt dat bespreekbaar;
  • Ervaring met het oplossen van impediments; en met het doorvoeren van structurele verbeteringen;
  • Ervaring met SAFe of andere geschaalde frameworks

Aanvullende informatie: Standplaats voor deze functie is Arnhem. Max. reisafstand is een uur. Er zullen in totaal twee gespreksrondes plaatsvinden.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie.

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 21 apr 2024    Expertise: Applicatiebeheerder, Functioneel beheerder, Servicedesk medewerker
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 17 apr 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 17 apr 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Administratief medewerker, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Overig (Projectmanagement), Projectmedewerker, Managementassistent, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Sociaal Domein), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 13 apr 2024    Expertise: HRM medewerker, Overig (HRM)

Onze partners