Interim Scrummaster #KRTZ6989566

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 22 oktober 2020
Reageren tot 26 oktober 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Amsterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Jouw hoofdtaak wordt het faciliteren en begeleiden binnen het agile werkproces van twee ontwikkelteams binnen onze afdeling. Het betreffen teams die conform Kanban en Scrum werken aan het AA-systeem (Cobol/Mainframe).

Wij kunnen op jou rekenen als Senior Scrum Master bij het:

✔ Faciliteren en coachen van jouw scrum-/kanbanteam om tot maximale waarde voor de klant te komen. Denk hierbij o.a. het team te helpen door impediments op te lossen en hen te motiveren om continue te verbeteren;

✔ Optimaliseren van de samenwerking binnen en onderling tussen de teams, om zo het zelf-organiserend vermogen, de kwaliteit en de performance van het team continue te laten groeien;

✔ Transparantie, inspectie en adaptie zijn voor jou de 3 pijlers van Scrum: je bent een expert op het gebied van feedback. Jij weet als geen ander wat de effecten zijn van het geven en nemen van feedback en kan dit inzetten on the spot op een constructieve manier;

✔ Het opstellen alsmede ondersteunen van de Product Owner op het gebied van een Product Backlog is voor jou fijn schakelen. Als Senior Scrum Master faciliteer je scrum events, zoals de sprint planning, daily scrum, retrospective en sprint review. Hiermee stopt natuurlijk jouw takenpakket niet, je bent ook in breder verband de verbindende factor omtrent de samenwerking en communicatie met andere teams binnen de afdeling;

✔ Agile werken: dankzij jouw deelname aan de organisatiebrede vakgroep Scrum Masters draag je bij aan de begeleiding en coaching van Junior Scrum Masters. Hierdoor draag je bij aan de organisatie en uitvoering van demo’s en events op het gebied van Agile werken.

Je maakt deel uit van ons onderdeel IT dat verantwoordelijk is voor alle technologie. Met 6 IT-afdelingen ontwikkelen en onderhouden we onze softwaresystemen. Zo maken wij applicaties in het hele spectrum: soms klein, soms voor miljoenen klanten. We zorgen er natuurlijk ook voor dat alles 24/7 in de lucht blijft op onze complexe infrastructuur. Samen met onze partners en met collega’s die het verschil maken.

Eisen waaraan je moet voldoen

Jouw flexibele mindset zorgt voor het opleven van alle creativiteit op de afdeling. Of je nou een denker of een doener bent, jij grijpt alle kansen die de organisatie biedt als het gaat om je eigen ontwikkeling. Omdat we een organisatie zijn die midden in de maatschappij staat, vraagt dit veel van ons én van jou. Moeiteloos verander jij mee met de veranderingen in de samenleving.Ook sta jij bekend om jouw hoge energieniveau, jouw toegankelijke houding en beschik je over een goed reflectievermogen. Zo ben je bewust van je eigen sterke en ontwikkelpunten en kom je vaak feedback “halen”. Kwaliteiten die je in wilt zetten om een positieve impact in de maatschappij te hebben. 

Om verder succesvol te zijn in jouw rol neem je het volgende mee:

● We willen benadrukken dat je minimaal 5 jaar ervaring moet hebben in een vergelijkbare rol (Scrum master). Dit omvat ervaring in Agile en Lean principes en methoden, waaronder Scrum, Kanban en Agile Scaling frameworks;

● Ervaring met activiteiten die gericht zijn op individuele professionalisering op Agile Coach gebied zoals; communicatie en beïnvloedingsstijlen, teamontwikkeling, coaching en veranderkunde;

● Je staat bekend om jouw faciliterende werkhouding en je ziet het als een uitdaging om jezelf en jouw collega’s beter te maken;

● Je legt makkelijk verbinding binnen het team, maar ook zeker daarbuiten. Denk hierbij aan andere scrumteams, afdelingen en je kunt optreden als Agile Ambassadeur.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Salarisindicatie.

Note: Niet op alle opdrachten is het gewenst dat ZZP'ers worden voorgesteld, zo ook op deze opdracht mogen geen ZZP'ers worden aangeboden. ZZP’ers kunnen wel reageren. ZZP tarieven wordt omgerekend naar payroll contract. Vraag naar de mogelijkheden zie contactpagina voor meer informatie. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 jul 2024    Expertise: Content specialist, Overig (Communicatie), Overig (Webredactie)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)

Onze partners