Interim Scrum Master #KRTZ5912148

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 4 april 2023
Reageren tot 6 april 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 18 mei 2024
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 87 per uur
Branche Overheid, Gemeente, ICT, Logistiek | Vervoer

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Inhuur opdracht / Tijdelijke opdracht:

Opdracht: Scrum Master (36 uur) 

Locatie: Utrecht / Remote
Startdatum: 1 mei 2023
Einddatum: 30 april 2024
Optie op verlenging: ja
Uren per week: 36 uur
ZZP mogelijk: Ja

Sluitingsdatum: 7 april 2023 om 15:00 uur

Je bent een  expert in het agile gedachtegoed en zorgt dat zowel de teams als de omgeving van de teams naar een hoger volwassenheidsniveau worden gebracht.
Gezien de turbulente achtergrond en de uitdaging waar de teams voor staan zoeken we een Scrum Master die zich richt op de ontwikkeling van het team. Je coacht het team, de product owner en de organisatie. Je neemt  initiatief om verbeteringen of belemmeringen bespreekbaar te maken en biedt de teams informatie, tools of nieuwe ideeën aan om de manier van werken naar een hoger plan te brengen. 
Daarnaast denk je ook mee om op hoger niveau de samenwerking tussen agile teams en tussen business en IT te verbeteren. Je denkt niet alleen vanuit je eigen team, maar kijkt naar het grotere geheel. Niet alleen zijn communicatieve eigenschappen bij deze werkzaamheden erg belangrijk, maar ook organisatiecapaciteiten en goed kunnen luisteren zijn onontbeerlijk.
Dankzij jouw enthousiasme en ervaring ben je van onschatbare waarde bij het;  

 • Zorgen dat de scrum events voor de teams plaatsvinden; waar nodig of gewenst faciliteer je deze.
 • Coachen en ontwikkelen van de teams en hun product owner in zelforganisatie; je past je stijl en de instrumenten die je inzet aan op het volwassenheidsniveau van een team en de omgeving.
 • Begeleiden van de teams zowel in de agile manier van werken als in teamdynamiek.
 • Zorgen dat de teams zich op empirische wijze (door transparantie, inspectie en aanpassingen) continu blijven ontwikkelen, ten behoeve van het leveren van waarde en kwaliteit.
 • Transparant maken van en helpen bij het oplossen van belemmeringen, zodat de teams optimaal aan de sprintdoelen kunnen werken.

 

Dit zijn de eisen

 • Maximaal uurtarief €87,- á €89,- all-in (alles inclusief reiskosten, verblijfkosten en parkeerkosten, excl. BTW);
 • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau en bent gecertificeerd scrummaster, minimaal PSM II of gelijkwaardig. 
 • Je hebt aantoonbaar minimaal 5 jaar ervaring als scrummaster, waaronder ervaring met de toepassing van SAFe en het verhogen van het agile volwassenheidsniveau van teams en organisaties. 
 • Je hebt ervaring met IT-implementaties binnen complexe omgevingen en weet de juiste acties in gang te zetten om teams en hun omgeving in beweging te krijgen. 
 • Je bent pragmatisch.
 • Je bent een verbinder.
 • Je bent gericht op het realiseren van groei en ontwikkeling van teams en organisatie. Je bent organisatiesensitief waardoor je jouw aanpak gemakkelijk afstemt op de realiteit.  

Selectiegesprekken zijn op: in week 15/16

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Roermond    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
Locatie: Schiphol    Uiterste reactiedatum: 21 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Bouwplantoetser, Overig (Projectmanagement), Werkvoorbereider
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 mei 2024    Expertise: Projectmanager, HRM adviseur, Overig (Projectmanagement), HRM business partner, Overig (HRM)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 20 mei 2024    Expertise: Data analist, Data architect, Data engineer, Data consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)

Onze partners