Interim Scrum master #KRTZ1276292

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 6 maart 2020
Reageren tot 10 maart 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Amsterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 75 per uur
Salaris €4.000 - 4.500 €3.500 - 4.000 per maand
Branche Industrie, Zakelijke dienstverlening
Verlenging Ja

Opdracht omschrijving

Wat ga jij doen als Scrum Master?
Je gaat werken voor twee scrumteams. Een team al ver in volwassenheid, en een team dat nog verder opgebouwd moet worden. Je begeleidt de teams in de rituelen zoals refinements, stand-ups en de retrospectives en hebt een sterke rol als coach om de teamleden te helpen nog beter te worden. Je ondersteunt de Product Owners en betrokken Business Owners in hun rol en gezamenlijk zorg je ervoor dat de teams aan de meest waardevolle oplossingen werken. Je bent ambassadeur van het Agile gedachtegoed en stimuleert de Agile Way of Working.

Als Scrum Master kijk je verder dan je team: je hebt een cruciale rol binnen het reilen en zeilen van de afdeling. Zo werk je aan het verbeteren van de samenwerking tussen teams en de rest van de organisatie. Je hebt een duidelijke visie hoe een Value Stream ingericht kan worden. Je zorgt dat er verbinding wordt gelegd tussen de teams en dat kennis actief gedeeld wordt. Daarnaast ben je een belangrijk sparringpartner van de Value Stream Owner (afdelingsmanager) als het gaat om (het verbeteren van) de organisatie, productiviteit, opbouw en resultaten van de teams.

Jouw toegevoegde waarde
Wij zijn op zoek naar een ervaren Scrum Master met een sterke visie, ambitie en focus op zijn of haar vak. Iemand die gelooft dat het creëren van een goede sfeer essentieel is voor een succesvolle en plezierige werkomgeving. Je kijkt verder dan de huidige sprint of de scope van het team zodat je kunt voorsorteren op mogelijke impediments, binnen en buiten het team. Je bent veerkrachtig, beschikt over een groot zelf reflecterend vermogen en wilt jezelf continu ontwikkelen. Je hebt passie voor je werk, staat open voor nieuwe ontwikkelingen en denkt in mogelijkheden. Daarnaast bedenk je creatieve oplossingen en durf je te experimenteren. Van nature ben je een toegankelijk persoon die gemakkelijk de verbinding legt met en tussen mensen.

Je hebt ervaring opgedaan binnen andere (grote) corporate organisaties en met deze ervaring ben je in staat snel verandering teweeg te brengen in onze situatie.

Bovendien zijn wij op zoek naar een Scrum Master die:
– Aantoonbare ervaring (5+ jaren) heeft als Scrum Master en/of Agile Coach
– Geruime ervaring heeft in training en coaching van mensen in een steeds veranderende omgeving
– In staat is om op verschillende niveaus binnen de organisatie beweging te realiseren
– Ondernemend is, verantwoordelijkheid neemt en initiatief toont
– Continuous improvement in zijn/haar DNA heeft en het team daarop coacht
– Sterke communicatieve vaardigheden heeft en zich kan redden in een complexe en politieke organisatie
– Ervaring heeft met digitale transformatie trajecten
– Kennis heeft van en ervaring met IT en productontwikkeling
– Beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau
– Uitstekende beheersing heeft van zowel de Nederlandse als de Engelse taal

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 2 jul 2024    Expertise: Directeur, Teamleider, Overig (Management & Consulting)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 23 jun 2024    Expertise: Financial controller, Business controller, Overig (Financieel)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 23 jun 2024    Expertise: Administratief medewerker, Overig (Administratief)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 30 jun 2024    Expertise: Scrum master ICT, Agile coach, Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement), Overig (Training / Educatie / Coaching)

Onze partners