Interim Scrum master #KRTZ9452762

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 21 juni 2022
Reageren tot 29 juni 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 juli 2023
Aantal uur 16 uur, 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
ZZP tarief € 100 per uur
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

ls Scrum Master van het BI Change team ben je verantwoordelijk voor optimaal presenteren van ons BI Change team. Dit team is verantwoordelijk voor het implementeren van de rapportages en indicatoren, maar ook voor interne rapportages. Per 1-6-2022 is plateau 1 afgerond van de technische implementatie. Per 1-7-2022 start plateau van de functionele implementatie.

Samen met de Product Owner ben je verantwoordelijk voor het coachen van een scrum team van 6 tot 8 personen. Het team wil graag versnellen en werkt in sprints van 3 weken. Daarnaast moeten de stakeholders goed worden geïnformeerd over de resultaten. Dit o.a. door middel van demonstraties.

Je bent de spil in het web van stakeholders, product owner, scrum team en experts. Je kunt mensen motiveren en coachen. Je kan teams sturen en beter laten presteren. De BI afdeling heeft nog een tweede scrum team: BI Run team. Beide teams werken samen.

De volgende werkzaamheden worden het komend jaar van de scrum master verwacht:

De Scrum Master ondersteunt de Product Owner; in het zetten van sprintdoelen, met technieken om de product backlog te ordenen, in facilitatie van scrum events en meer.

De Scrum Master ondersteunt het development team; in zelfsturing en organisatie, bij het overwinnen van blokkades, in facilitatie van de events en meer.

De Scrum Master ondersteunt de bredere organisatie; bij de implementatie van scrum, in een acceptatie en adoptie van scrum en meer.

  Eisen:

  1. Aantoonbare werkervaring met de begeleiding van meerdere scrum teams (benoem dit duidelijk in het cv);
  2. Aantoonbare werkervaring op het gebied van ICT en/of BI;
  3. Meer dan 2 jaar aantoonbare werkervaring als Scrum Master in een Agile omgeving (benoem dit duidelijk;
  4. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar in het coachen van teams;
  5. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar binnen een organisatie tussen de 100 en 500 medewerkers;
  6. Beschikbaar per 11 juli 2022.

  Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 21 apr 2024    Expertise: Applicatiebeheerder, Servicedesk medewerker, Functioneel beheerder
  Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 17 apr 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
  Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 17 apr 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Administratief medewerker, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Overig (Projectmanagement), Projectmedewerker, Managementassistent, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Sociaal Domein), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)
  Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 13 apr 2024    Expertise: HRM medewerker, Overig (HRM)

  Onze partners