Interim Scrum master #KRTZ4419082

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 6 januari 2022
Reageren tot 16 januari 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 maart 2023
Aantal uur 36 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 80 per uur
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Let op: deze opdracht kan niet op ZZP basis ingevuld worden, alleen op payroll basis (omrekenen van je ZZP tarief). Vraag naar de mogelijkheden, neem contact met ons op!

De organisatie heeft Agile werken opgeschaald tot een niveau waarbij de gehele IV-keten wordt betrokken, passend bij de complexe, snel veranderende wereld waarin de organisatie opereert. Er wordt in multidisciplinaire teams gewerkt, die in korte sprints werkende software opleveren. Business en IV werken op een agile manier samen om sneller en beter business doelen te realiseren. Nu praten we echter niet langer meer over enkele teams die met Agile werken, maar over de toepassing van Agile concepten voor hele delen van de organisatie of de organisatie als geheel: het schalen van Agile Primair help je het Scrum Team (meestal twee teams) bij het Agile werken door ze te coachen en te faciliteren om een top scrum (DevOps) team te worden en te blijven. Hiervoor maak je gebruik van de teamontwikkeling fases(bijvoorbeeld Tuckman) en de Scrum principes & waarden.
Je faciliteert en coacht de Product Owner bij zijn of haar werkactiviteiten en ondersteunt het operationele- en het lijnmanagement bij hun groei in Agile Leiderschap. Zo begeleid je, samen met collega Scrum Masters, het Productiehuis in haar ontwikkeling om een lerende organisatie te worden, waarbij teams, clusters, domeinen en management zich verder kunnen ontwikkelen in het Agile werken. Jouw werk verricht je volgens de visie van de Scrum Masters van het Productiehuis: “Als Scrum Masters zijn wij de ambassadeurs voor Agile werken en een zelforganiserende cultuur om wendbaar te worden en te blijven! We ondersteunen de teams/productielijnen de juiste stappen te nemen in hun professionele ontwikkeling. We doen dat met elkaar om snel en wendbaar waarde te leveren. Door het wegnemen van belemmeringen ondersteunen wij de organisatie zich continu te verbeteren en onze producten te innoveren.”

Graag extra aandacht voor het volgende:
Wij zijn op zoek naar een ervaren scrummaster waarbij de ervaring is opgedaan vanuit de functie van scrummaster en niet als rol van scrummaster die naast een andere functie is bekleed. Daarnaast is aantoonbare ervaring bij grote complexe overheidsorganisaties met meer dan 50 DevOps/Scrum teams belangrijk.

Eisen:

  • Minimaal 4 jaar ervaring in de afgelopen 7 jaar als Scrum master, waarvan ten minste 3 jaar van minimaal 2 DevOps teams binnen een organisatie van ten minste 1000 medewerkers.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het verhogen van het agile volwassenheidsniveau van een team.
  • Minimaal 1 jaar ervaring binnen een instelling met meer dan 1000 medewerkers.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het begeleiden van teams binnen technische setting in een 24/7 omgeving.
  • Gecertificeerd en werkervaring m.b.t. SAFe.
  • Ervaring met gebruik van Jira.
  • Aantoonbare ervaring in het coachen en begeleiden van minder ervaren scrum masters.
  • In het bezit van een van de volgende certificeringen: PSM1, PSM2 en het is een pré als je ook in het bezit bent van PSPO1 en LESS.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 30 jun 2024    Expertise: Teamleider, Overig (Management & Consulting)
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 1 jul 2024    Expertise: Administratief medewerker, WMO consulent, Overig (Sociaal Domein), Overig (Administratief)
Locatie: Leiden    Uiterste reactiedatum: 27 jun 2024    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)
Locatie: Leiden    Uiterste reactiedatum: 1 jul 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Projectmanagement), Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning)

Onze partners