Interim Scrum Master #KRTZ7402283

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 17 mei 2022
Reageren tot 22 mei 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Apeldoorn
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 30 september 2022
Aantal uur 24 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Gezondheidszorg I Welzijn
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

In de rol van Scrum Master draag je bij aan het programma Data Gedreven Werken. Binnen dit programma bouwen we momenteel een nieuw Data Integratie Platform waar we alle data van de verschillende bronnen opslaan. De belangrijkste bron zijn wij momenteel aan het vervangen. Belangrijke rapportages en andere informatie producten zoals aanleveringen aan andere partijen willen we eerst continueren en op termijn verbeteren en uitbouwen. Dit omdat de implementatie van het nieuwe platform bepalend is voor de tijd die we hebben om het nieuwe data platform te implementeren.

Hiervoor werken we met 3 scrum teams. Een team zorgt voor het ontwerpen van de data stromen, definities en informatie producten in nauwe samenwerking met de (eind)gebruikers. De twee andere teams zorgen voor het bouwen hiervan waarmee hetgeen ontworpen is ook gerealiseerd kan worden. Deze teams hebben nauwe banden met het ontwerpteam en daar waar nodig met de (eind) gebruikers.

Momenteel werken we in sprints van 3 weken voor de bouw teams en werkt het ontwerp team kanban. Hetgeen er opgeleverd moet worden is duidelijk en kent een prioriteit die gesteld wordt door de stuurgroep van het programma. De oplevering van de huidige informatieproducten m.b.v. dit platform zal 1 oktober 2022 gereed zijn. Daarna werken we aan verdere verbetering van de informatieproducten.

Wat verwachten we van jou
Als scrum master heb je een belangrijke rol in het sturen van het proces. Je faciliteert de teams en zorgt voor focus op de te behalen resultaten in de sprints. Dit doe je door goed te luisteren naar de behoeften van de teams en het overzicht houden van de activiteiten en de voortgang daarvan. Hiermee ondersteun je de product owner/ programma manager. Daarnaast coach je het team bij het identificeren en implementeren van verbeteringen in het proces. Tenslotte heb je duidelijke aandacht voor de mensen omdat naast hetgeen we willen bereiken ook de manier waarop dit gedaan wordt voor ons belangrijk is.

Eisen:

Jij bent vakkundig, mensgericht en analytisch sterk. Je bent gericht op samenwerking, hebt een groot inlevingsvermogen en sterke communicatieve en coachende vaardigheden. Voor deze rol heb je ervaring (of affiniteit) met data, data analyse en ICT omgevingen. Ook breng je:
• HBO/WO werk- en denkniveau
• Minimaal 3 jaar ervaring in of met Agile teams
• Ervaring met een hybride projectmanagement stijlen, waarbij teams en stakeholders ook waterval werken
• Passie voor samenwerking en procesoptimalisatie. Altijd vanuit het resultaat.
• Humor en ook genoeg zelf reflecterend vermogen
• Coördinerende vaardigheden en kijkt naar de lange termijn doelen
• Een sterke behoefte om niet iedere dag hetzelfde te doen
• Ervaring met een planningssysteem, zoals JIRA of Azure DevOps, is een pré
• Certificering is uiteraard een pré, bv. CSM van Scrum Alliance
• Goede communicatie-, presentatievaardigheden

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 6 mrt 2024    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 2 mrt 2024    Expertise: Corporate recruiter, Recruiter, Overig (Recruitment)
Locatie: Roermond    Uiterste reactiedatum: 2 mrt 2024    Expertise: Projectbeheerser
Locatie: Apeldoorn    Uiterste reactiedatum: 6 mrt 2024    Expertise: Communicatieadviseur, Overig (Communicatie)

Onze partners