Interim Scrum master / Agile coach #KRTZ4512395

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 8 juni 2021
Reageren tot 10 juni 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Op afstand (remote), Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Note: Niet op alle opdrachten is het gewenst dat ZZP'ers worden voorgesteld, zo ook op deze opdracht. ZZP’ers kunnen wel reageren. ZZP tarieven wordt omgerekend naar payroll contract. Vraag naar de mogelijkheden zie contactpagina voor meer informatie. 

Als Scrum Master moet jij het hebben van jouw technische kennis en je natuurlijke leiderschap. In de basis ben jij namelijk verantwoordelijk voor de juiste implementatie van het Scrum/Agile framework bij klantinteractie en services. Hierbij heb je een organisatorische rol. Je bent inhoudelijk dus niet betrokken bij het maakproces van het product. Je leert verschillende teams werken volgens de Scrumregels, voor zover ze dat nog niet kunnen, en je organiseert verschillende activiteiten om hen bij de les te houden. Denk bijvoorbeeld aan daily stand-ups of retrospectives. Daarnaast zorg je ervoor dat jouw collega’s niks in de weg staat om hun werk te doen. Dat laatste doe je onder andere door de rest van de organisatie uit te leggen hoe jullie Agile werkmethode in elkaar steekt. Zo weten niet Scrumleden precies aan wie ze welke vragen moeten stellen, zodat jouw Scrumleden ongestoord aan het werk kunnen. Jij vergroot de wendbaarheid van onze organisatie door op verschillende niveaus het gesprek aan te gaan over hoe teams optimaal kunnen presteren. Van management tot en met de scrumteams; jij begeleidt professionals individueel of in teamverband en onderzoekt wat er nodig is om ze verder te ontwikkelen. Door het gebruik van werkmethoden en tools bij scrumteams te stimuleren, zorg jij ervoor dat transformaties succesvol verlopen.

Eisen waaraan je moet voldoenL:

– Aantoonbaar hbo werk-denkniveau, blijkend uit afgeronde opleiding/studieresultaat in een relevante richting
– Je hebt het Scrum Master certificaat Certified Scrum Master (CSM) of Professional Scrum Master (PSM)
– Je hebt ervaring met het aansturen en coachen van teams / verandermanagement (3 jaar)
– Je beschikt over minimaal drie jaar relevante werkervaring in de rol van Scrum Master/agile Coach (3 jaar)

Jij promoot een cultuur van zelforganiserende teams en zorgt ervoor dat de teams volgens de agile-principes werken. Je coacht het team en de individuen in het team om
hen zo goed mogelijk in hun kracht te laten komen en dit verder te professionaliseren. Zorgt ervoor dat de teams optimaal met elkaar samenwerken en daar geniet jij van. Collega’s durf je aan te
spreken op houding en gedrag en je bent positief-kritisch. Je bewaart altijd het overzicht, gaat recht op je doel af. Jouw mentaliteit kunnen we dan ook het best omschrijven als ‘do it, try it, fix it’.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 19 mei 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Personal assistant, Managementassistent
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 5 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)

Onze partners