Interim Salarisadministrateur – omgeving Roosendaal #KRTZ5377307

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 26 juli 2023
Reageren tot 2 augustus 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Roosendaal
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2023
Aantal uur 36 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau MBO
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Omschrijving

Inhuur opdracht / Tijdelijke opdracht:

Opdracht: Salarisadministrateur (36 uur) 

Locatie: omgeving Roosendaal
Startdatum: 14 augustus 2023
Einddatum: 31 december 2023
Optie op verlenging: ja
Uren per week: 36 uur
ZZP mogelijk: Nee (payroll)
Projectdetachering: Ja

Uiterste reactiedatum: 3 augustus 2023 om 16:00 uur

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de salarisadministratie in de breedste zin van het woord. Jij legt als salarisadministrateur de focus op het invoeren van de mutaties. Een deel van de invoer van mutaties verloopt (digitaal) via medewerkers, leidinggevenden of via de personeelsadministratie. Je administreert in het personeelssysteem.  Als salarisadministrateur zorg je voor een slimme inrichting van de salarisadministratie en het systeem.
Jij bent op salarisgebied hét aanspreekpunt voor het management, collega’s, financiën en uitvoeringsinstanties. Er zijn regelmatig aanpassingen binnen de fiscale wet- en regelgeving, salarisadministratie, cao en loonbelasting. Jij zorgt ervoor dat je hiervan goed op de hoogte bent en past dit aan in de processen.  Tot slot zijn we bezig met het optimaliseren en verbeteren van de processen en werkwijze binnen de salarisadministratie. Ook daarbij hebben we jouw denkkracht en hulp hard nodig.
Als spin in het web werk je nauw samen met je HR collega’s op het gebied van de personeelsadministratie en collega’s van financiën op het gebied van formatie- en kredietbeheer en houd jij je o.a. bezig met; 
 

 • beheren en verwerken van gegevens in het salarispakket;

 • optimaliseren van de inrichting en werking;
 • verzorgen van de maandelijkse salarisrun inclusief mutaties, diverse afdrachten enz.;
 • maken van pro forma salaris- en loonkostenberekeningen;
 • uitzoeken van vak-gerelateerde vraagstukken, maken van analyses en zorgen voor structurele oplossingen;
 • opstellen van rapportages met kern- en stuurgetallen (managementinfo);
 • afstemming  ten behoeve van uitvoering IB- 47 aangifte met financiën;
 • begeleiden van de interne- en accountantscontrole;
 • controle op correcte toepassing van regels en procedures;
 • bewaken van de WNT (wet normering topinkomens);
 • aanleveren van cijfermatige onderbouwingen van diverse P&C producten;
 • periodiek overleg met de financiële adviseur m.b.t. formatie, personele budgetten, gedetacheerd personeel , begroting e.d.;
 • informatie verstrekken aan medewerkers en leidinggevenden.
 • advisering over fiscale gevolgen van nieuw beleid. Tevens ben je het aanspreekpunt voor en de contactpersoon van de Belastingdienst.

 

FUNCTIE EISEN-/ WENSEN:

We zoeken jou!

Je bent een expert op het gebied van salarisadministraties. Je brengt energie mee en hebt passie voor het salaris vak, HR en financiën. Je hebt vernieuwende ideeën en neemt initiatieven om processen te verbeteren. Je bent analytisch sterk, werkt zorgvuldig en resultaatgericht. Je hebt een klantgerichte houding en het vermogen om soepel samen te werken. Je hebt de flexibiliteit om gemakkelijk te switchen tussen je taken en het oplossen van problemen. Je kunt uiteraard goed omgaan met de privacy- en persoonsgegevens van jouw collega’s. Je weet aan het eind van de maand je hoofd koel te houden.
Je beschikt over aantoonbaar MBO+ werk- en denkniveau. Je hebt minimaal een afgeronde PDL-opleiding. Je beschikt over recente werkervaring als salarisadministrateur. Je hebt gedegen kennis van sociale verzekeringen, pensioenen, loonbelasting en arbeidsvoorwaardelijke regelingen. Je hebt kennis en  ervaring met ADP. Kennis van een gemeentelijke organisatie en de CAO Gemeenten is een pre. Je hebt kennis over en ervaring met geautomatiseerde personeels- en salarissystemen. Je kunt uitstekend overweg met MS-office.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of eventuele belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Salarisindicatie obv 36 u p/w.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 jul 2024    Expertise: Content specialist, Overig (Communicatie), Overig (Webredactie)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)

Onze partners