Interim Regiomanager #KRTZ9165071

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 29 april 2022
Reageren tot 4 mei 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Groningen
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 10 oktober 2022
Aantal uur 36 uur, 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Zakelijke dienstverlening

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wij zijn op zoek naar een Regiomanager Uitvaartverzorging.

Als regiomanager Uitvaartverzorging ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jouw regio. Primair bestaat deze verantwoordelijkheid uit het begeleiden en coachen van jouw team; bestaande uit uitvaartverzorgers, uitvaartleiders en regio assistenten.

Inhoudelijk zijn de collega’s in jouw team stuk voor stuk professionals. Jij zorgt er voor dat ze met veel plezier samenwerken en gezamenlijk tot mooie resultaten komen, die een waardevolle bijdrage leveren aan de koers.

Jouw toegevoegde waarde wordt ook zichtbaar bij de verandertrajecten die spelen. Je begeleidt  het team in  veranderingen rond o.a. digitalisering en excellente service, houdt hen scherp en inspireert hen. Jouw persoonlijke stijl van leidinggeven en verbindende kwaliteiten zijn hierbij van essentieel belang.

Daarnaast heb je als regiomanager een verantwoordelijkheid op het gebied van (regionale) marktbewerking. Zichtbaarheid en een juiste profilering van de organisatie – ook richting de doelgroep die geen uitvaartverzekering bij de organisatie heeft – zijn hierbij belangrijke pijlers. Samen met de collega’s van marketing smeed je een plan waarmee je de marktpositie van de organisatie in jouw regio verder verstevigt en kansen in de markt benut.

Natuurlijk sta je er niet alleen voor en hoef je het wiel niet steeds zelf uit te vinden. Je werkt namelijk nauw samen met collega-regiomanagers. Jullie leren van elkaar en inspireren elkaar en dat zorgt er voor dat jullie het echt samen doen. Op deze manier draag je als regiomanager Uitvaartverzorging bij aan ons doel om iedereen een waardig, persoonlijk afscheid te bieden.

Jouw uitdaging:

Je komt te werken in een gedreven team waar samenwerken van essentieel belang is voor een optimale dienstverlening. Jouw aandacht gaat uit naar de begeleiding en coaching van jouw team. Daarnaast lever je op verschillende strategische thema’s een waardevolle bijdrage, om op die manier bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van de gehele sector Uitvaartverzorging.

• Je bent verantwoordelijk voor het coachen en aansturen van de individuele medewerkers en het team in zijn totaliteit;

• Je bent verantwoordelijk voor het jaarplan van jouw team en zorgt dat de doelen worden gerealiseerd;

• Je bent verantwoordelijke voor verandertrajecten die bijdragen aan onze strategische doelstelling en neemt het team hier proactief in mee;

• Je bent samen met het team verantwoordelijk voor regionale marktbewerking teneinde de positie van de organisatie in jouw regio te verbeteren;

• Je neemt samen met collega regiomanagers deel in diverse projectgroepen om zo te werken aan de verbetering van onze dienstverlening en onze interne werkprocessen

Eisen:

• Je hebt minimaal zes jaar ervaring als integraal manager;

• Je bent een netwerker en woonachtig in het werkgebied;

• Je hebt een opleiding op minimaal Hbo niveau;

• Je herkent jezelf in onze kernwaarden: Betrokken, Integer en Ondernemend.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 jul 2024    Expertise: Content specialist, Overig (Communicatie), Overig (Webredactie)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)

Onze partners