Interim Recruitment Business Partner #KRTZ5142856

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 13 september 2022
Reageren tot 14 september 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Amsterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 maart 2023
Aantal uur 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Gas | Energie | Water

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wij zijn op zoek naar een Recruitment Business Partner.

Functiebeschrijving: Van het bijdragen aan een sterk werkgeversmerk tot en met de onboarding van nieuwe medewerkers, het hele recruitmentproces ligt in jouw handen en jij brengt de nodige ervaring mee om hieraan een waardevolle bijdrage te leveren. Het succes komt altijd van binnen: samen met het talentvolle team ga jij voor groei als Recruitment Business Partner in Den Bosch.

Jij weet de allerbeste kandidaten te vinden en te overtuigen om op deze (snel)trein te springen. Met de mindset van een teamspeler en de daadkracht van een échte ondernemer pak jij als IT Recruitment professional de verantwoordelijk bij het:

  • Stakeholdermanagement. Je bent namelijk op de hoogte van (markt)ontwikkelingen en concurrenten van de IT markt en pakt een stevige expertrol richting hiring managers als het gaat om recruitment;
  • Het gedifferentieerd werven en selecteren van passende kandidaten via o.a. doelgroepmarketing, jobmarketing en sourcing. Gezien de IT focus en daarmee uitdagende profielen om te werven zul je met name zeer actiefzijn op het gebied van eigen sourcing, social networking en interne refferrals. Je maakt deel uit van het team Talent Acquisition & Development binnen de afdeling HR. Specifiek kom je te werken in het Talent Acquisition team welke bestaat uit 5 vaste Recruitment Business Partner.

Eisen:

We zoeken op de IT discipline extra hulp om de vraag vanuit de organisatie aan te kunnen. Je werkt hierin dan ook zeer nauw samen met de huidige Recruitment Business Partner voor IT.

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar specialistische IT recruitment ervaring;
  • Passie voor en ervaring met het actief hunten van schaarse doelgroep in de arbeidsmarkt;
  • Aantoonbare stakeholder- en community management capaciteiten en ervaring als tactisch sparringpartner op diverse niveaus;
  • Getting things done mentaliteit. Je bent in topvorm. Een échte teamplayer die schouder aan schouder gaat voor één doel. Ook heb je een hands-on mentaliteit en een sterk vermogen om te kunnen verbinden. Jouw communicatieve vaardigheden stellen jou in staat impact te maken en de juiste vragen op het juiste moment te stellen. Last but not least; jij beschikt over (stijl)flexibiliteit, overtuigingskracht en stressbestendigheid.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het ENG en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie.

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Roermond    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
Locatie: Schiphol    Uiterste reactiedatum: 21 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Bouwplantoetser, Overig (Projectmanagement), Werkvoorbereider
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 mei 2024    Expertise: Projectmanager, HRM adviseur, Overig (Projectmanagement), HRM business partner, Overig (HRM)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 20 mei 2024    Expertise: Data analist, Data architect, Data engineer, Data consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)

Onze partners