Interim Recruiter Techniek #KRTZ8176480

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 30 oktober 2020
Reageren tot 9 november 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Je komt te werken in het HRM team bij Stadsbeheer. Het dagelijks werk van Stadsbeheer is het visitekaartje van de gemeente. Of het nu gaat om het inzamelen van afval, het beheren, onderhouden of reinigen van de openbare ruimte, parkeergarages en begraafplaatsen, de bereikbaarheid van en in de stad, bomen of grachten … Iedereen ziet ons werk! Als interim recruiter ga je aan de slag voor één van de twee organisatie onderdelen; Stadsingenieurs (SI) en Beheer openbare ruimte en gebouwen (BORG).

De opdracht:
Als recruiter pak je alle capaciteitsvraagstukken op (zoals vacatures, stages en inhuur externen) voor één van de twee genoemde afdelingen. Je voert intakegesprekken, schrijft vacatureteksten, geeft wervingsadviezen begeleidt het hele werving- en selectieproces. Omdat het bij deze twee afdelingen vooral om HBO/WO technische vacatures gaat, heb je als recruiter binnen dit vakgebied ook voldoende ervaring. Denk aan functies als installatiebeheerder vri/ov, adviseur constructies, technisch adviseur, projectmanager, toezichthouder, bodemadviseur, verkeerskundig ontwerper etc. maar ook aan programmamanager, assetmanager of beleidsadviseur. Jij bent erop gericht de juiste persoon op de juiste plaats in de organisatie te krijgen. Dat kan van buiten naar binnen zijn, maar ook interne mogelijkheden ontgaan jou niet. Naast je recruitmenttaken ben je binnen het team met je expertise en ervaring een vraagbaak voor collega’s in het team en denk je mee op vraagstukken op het gebied van werving en selectie.

Concreet houdt dit in dat jij:
• meedenkt, advies geeft en een trekkersrol vervult richting managers in het gehele wervingsproces: van kandidaat profiel, vacaturetekst, wervingskanalen, voorselectie tot deelname in de selectiecommissie. Maar ook de inzet van online/offline marketing, social-, en referral recruitment. Jij kent hierin feilloos de weg om er zeker van te zijn dat er een goede match tussen werk en talent ontstaat;
• de arbeidsmarkt kent, trends goed in de gaten houdt, hierop anticipeert en een vertaalslag maakt naar ons werk;
• kennis hebt van moderne wervingsmethoden, deze actief inzet en daarbij niet schroomt om buiten de gebaande paden te gaan.

Eisen waaraan je moet voldoen:

  • Afgeronde HBO opleiding;
  • Meer dan 5 jaar ervaring (in totaal) in commercieel en corporate recruitment;
  • Ervaring met inhuur van externe capaciteit /medewerkers;
  • Meerdere jaren recente ervaring met het werven van technische functies vanaf HBO niveau; 
  • Ervaring binnen een grotere gemeente;
  • Je bent goed in het schrijven van inspirerende/aansprekende (vacature) teksten en werkt actief met social media;
  • Je bent een zelfstandig, proactief, mondig en toch verbindend, kan gemakkelijk schakelen en denkt commercieel. Je bent een stevige gesprekspartner, durft tegengas te geven en varieert in adviesstijl; 
  • Je bent een prettige collega binnen het team en bent een op en top dienstverlener;
  • Per direct, beschikbaar en kun je je commitment afgeven voor de gehele periode voor een half jaar.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Tarief of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Roermond    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
Locatie: Schiphol    Uiterste reactiedatum: 21 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Bouwplantoetser, Overig (Projectmanagement), Werkvoorbereider
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 mei 2024    Expertise: Projectmanager, HRM adviseur, Overig (Projectmanagement), HRM business partner, Overig (HRM)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 20 mei 2024    Expertise: Data analist, Data architect, Data engineer, Data consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)

Onze partners