Interim Recruiter #KRTZ0341287

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 12 september 2022
Reageren tot 15 september 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Rotterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 30 november 2023
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Binnen de de Inhuurdesk is er op dit moment meer vraag dan de interne capaciteit wat hiervoor beschikbaar is. Om de druk te verlagen en de organisatie te blijven voorzien van een optimale dienstverlening, wordt er een deel van de behoefte uitbesteed aan één externe.

Als Recruiter Inhuurdesk draag je bij aan de inhuur van extern personeel op HBO/WO niveau en ben je verantwoordelijk voor het gehele inhuurproces. Je bent het aanspreekpunt voor de inhurende manager rondom het thema externe inhuur vanaf schaal 10, en je begeleidt hem/haar in dit werving- en selectieproces. Samen stel je een functieprofiel op met de bijbehorende selectiecriteria. Op een dienstverlenende en klantgerichte wijze stuur je op de uitvoering van een rechtmatig en doelmatig aanbestedingsproces.

Concreet op te leveren resultaat: 
Zorgdragen voor het rechtmatig en doelmatig inhuren van personeel, waarbij in een periode van 12 maanden, 400 aanbestedingen succesvol zijn afgerond. Dit wordt op zelfstandige basis conform wet- en regelgeving uitegevoerd.


Je stelt aanvragen en de selectiecriteria op conform de richtlijnen van de aanbestedingswet. Je pakt bij elke aanvraag t.b.v. de opdracht de regiefunctie (‘single point-of-contact’ met de opdrachtgever en de opdrachtnemer). De taken en activiteiten om het resultaat te behalen zijn als volgt:

 • Je begeleidt en bewaakt het proces van inhuur van tijdelijke professionals van de capaciteitsvraag tot aan de inleenopdracht;
 • Je stelt i.s.m. de aanvrager de aanvragen op;
 • Je onderhoudt een constante dialoog met je interne opdrachtgever;
 • Je beoordeelt de binnengekomen cv's;
 • Je informeert en adviseert de aanvrager over het uitzetten van aanvragen middels de aanbestedingswet en de beoordelingssystematiek conform het DAS. 

FUNCTIE-EISEN/WENSEN:

 • Maximaal tarief is €70,- all-in, excl. BTW
 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding.
 • Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring als Recruiter op het gebied van inhuurprocessen, binnen een grote (1000+), politiek gevoelige organisatie.
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het opstellen van functieprofielen, inclusief het bepalen van meetbare eisen, wensen en gunningscriteria, met een Dynamisch Aankoop Systeem.
 • Aantoonbare werkervaring met proactief stakeholdermanagement, en het begeleiden en adviseren van hiring managers of directie.
 • Aantoonbare werkervaring met het onderhouden van relaties en contacten van leveranciers.
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring bij een detacheringsbureau of een uitzendbureau.
 • Aantoonbare werkervaring binnen de (Semi-)/overheid is een pré.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 28 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
Locatie: Zuid-Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Recruitment support, Recruiter, HRM medewerker, Overig (Recruitment), HRM adviseur, Overig (HRM)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Processpecialist, Overig (Facilitair), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 22 mei 2024    Expertise: Administratief medewerker, Managementassistent, Management (Secretarieel), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)

Onze partners