Interim Recruiter #KRTZ6930131

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 3 november 2020
Reageren tot 5 november 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Almelo
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 24 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Voor onze onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Recruiter

De Recruiter gaat aan de slag in het HRM-team dat, naast deze functionaris, bestaat uit 4 collega-adviseurs en 3 medewerkers HRM-beheer.

Als ervaren Recruiter ga je actief aan de slag met het werven van nieuwe mensen. Je weet mensen te vinden, te boeien en te motiveren om voor de organisatie aan de slag te gaan. Je vervult een coördinerende en verbindende rol met het HRM-team en werkt nauw met hen samen in jouw rol als Recruiter. Je onderhoudt hiertoe contacten met de HRM-adviseurs, medewerkers HRM-beheer, leidinggevenden, arbeidsmarkt en sollicitanten.

Je bent verantwoordelijk voor:

• Het actualiseren en moderniseren van de vacatureteksten. Je bent daarvoor in the lead, maar je doet dat samen met je HRM-collega’s en de vacaturehouder
• Het verbeteren van de werving door het inzetten van de meest effectieve recruitmentkanalen. Je houdt daarbij wel rekening met de reguliere processen die gelopen moeten worden conform verplicht werving- en selectiebeleid
• Het ondersteunen van de vacaturehouder/HRM-adviseur bij het screenen en beoordelen van binnenkomende sollicitaties
• Het inzetten van selectiemiddelen die er voor zorgen dat we de juiste kandidaten selecteren en die passen in wat wij van medewerkers verwachten
• Het actief benaderen van interessante kandidaten die passen in het geschetste functieprofiel (evt. via Social Media)
• Het versterken van de selectievaardigheden van adviseurs en leidinggevenden.
• Daar waar nodig woon je in overleg met de HRM-adviseur sollicitatiegesprekken bij het screenen van kandidaten (bijv. contact opnemen met referenties of controleren van diploma's)
• Het in zicht brengen van en contact onderhouden met de arbeidsmarkt
• Meewerken vanuit jouw vakgebied aan het strategisch personeelsplan en een (re)sourcingsstrategie

We bepalen samen in het team hoe we hieraan een invulling gaan geven.

Eisen waaraan je moet voldoen

• HBO+ werk- en denkniveau;
• Beschikt over een afgeronde en relevante opleiding op het gebied van HRM, bijvoorbeeld de HBO-opleiding Human Resource Management;
• Heeft een brede en meerjarige werkervaring (minimaal 4 jaar) in meerdere (overheids)organisaties in vergelijkbare functies;
• Uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid;
• Relevante werkervaring binnen de Rijksoverheid.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

BELANGRIJK: Niet op alle opdrachten is het gewenst dat ZZP'ers worden voorgesteld, zo ook op deze opdracht mogen geen ZZP'ers worden aangeboden. ZZP’ers kunnen wel reageren. ZZP tarieven wordt omgerekend naar payroll contract. Vraag naar de mogelijkheden zie contactpagina voor meer informatie. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 jul 2024    Expertise: Content specialist, Overig (Communicatie), Overig (Webredactie)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)

Onze partners