Interim Recruiter #KRTZ5063434

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 29 november 2022
Reageren tot 4 december 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 11 december 2023
Aantal uur 32 uur, 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wij zijn er voor de mensen in de samenleving, die rekenen op onze professionaliteit. Onze ambitie is om dat met onze partners steeds beter te doen. Om hieraan een bijdrage te leveren zijn wij op zoek naar een ervaren Recruiter die recruitment op de kaart weet te zetten.

Als Recruiter heb je natuurlijk kennis van de huidige arbeidsmarkt, maar ook kennis van arbeidsmarktcommunicatie in bredere zin, en weet je de beste talenten te vinden in de markt. Je weet hoe je slim gebruik kunt maken van je netwerk, tooling/searching/sourcen via de verschillende sites, je bent goed in verbinden, helpt de organisatie naar een” great place to work” en hebt voelsprieten voor talenten en kansen.

Dit betreft een nieuwe tijdelijke functie binnen ons team HRM waar op termijn mogelijk vaste invulling aan zal worden gegeven. Dat vergt van jou dat je zelfstandig aan de slag gaat, ideeën hebt over hoe je recruitment goed vorm geeft in de organisatie, het leuk vindt om veel verschillende dingen te doen op het gebied van recruitment. Denk aan vacatureteksten (helpen) op te stellen, een wervingsplan opstellen, opbouwen van een kandidatenbestand, vacatures uitzetten op de wervingskanalen (wervingsstrategie bedenken) waarvan jij denkt dat deze past bij de doelgroep en daarop ook advies kunt geven aan onze leidinggevenden en /of HR adviseurs. Naast allerlei diverse recruitmentactiviteiten werk je ook samen aan projecten waar jouw recruitment expertise van belang is. Momenteel werken we o.a. in projectvorm aan onze arbeidsmarktcommunicatie als employer branding. Jouw recruitmentexpertise is daarin van belang!

De komende tijd moet er nog veel gebeuren op het gebied van recruitment. Naast primair werven van de juiste kandidaten zullen we ook onze recruitmentprocessen op een andere manier gaan borgen. De functie van Recruiter is afwisselend.  Je hebt een visie op recruitment en kunt meedenken hoe dit binnen de organisatie goed neer te zetten, en  tegelijkertijd werk je praktisch aan het vervullen van onze vacatures. Dit vergt van jou een behoorlijke flexibiliteit en met name het goed kunnen schakelen op meerdere niveaus.

 

  FUNCTIE EISEN/ -WENSEN:

  • Een afgeronde opleiding in de richting van HRM op minimaal hbo bachelor niveau;
  • Minimaal 5 jaar recent aantoonbare werkervaring binnen de afgelopen 7 jaar als Recruiter is een harde eis;
  • Aantoonbare werkervaring met het op tactisch én strategisch niveau vormgeven van recruitment (benoem dit duidelijk in het cv.);
  • Aantoonbare werkervaring met AFAS;
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als Recruiter bij een overheidsorganisatie;
  • Aantoonbare werkervaring met het toepassen van de STAR methodiek.

  Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

  Geef ook in je CV het volgende aan:

  Datum beschikbaarheid;
  Hoeveel uur per week;
  Vakanties of belemmeringen;
  (concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
  Vakantie;
  Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie..

  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 2 mrt 2024    Expertise: Corporate recruiter, Recruiter, Overig (Recruitment)
  Locatie: Groningen    Uiterste reactiedatum: 29 feb 2024    Expertise: Project secretaris, Overig (Project management Ondersteuning), Bestuurssecretaris, Overig (Management & Consulting)
  Locatie: Roermond    Uiterste reactiedatum: 2 mrt 2024    Expertise: Projectbeheerser
  Locatie: Apeldoorn    Uiterste reactiedatum: 6 mrt 2024    Expertise: Communicatieadviseur, Overig (Communicatie)

  Onze partners