Interim Recruiter IT #KRTZ5342205

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 10 november 2020
Reageren tot 18 november 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 65 per uur
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

De organisatie heeft een toenemende behoefte aan hoogopgeleid ICT personeel. Om zorg te dragen voor een optimale behandeling van de (potentiële) sollicitant wordt gebruik gemaakt van een specialistisch recruitmentteam, dat het digitale werkveld de organisatie kent en de doelgroep “verstaat”. Dit is een ultiem middel om te komen tot een betere profilering van de organisatie als interessante potentiële werkgever. Dit team kent de markt, kent de organisatie en haar behoefte om de digitale vraagstukken in te vullen. Zij zijn in staat vraag en aanbod scherp en snel bij elkaar te brengen. Daarnaast wordt er door dit team nauw samengewerkt met de vacaturehouders; alles in het belang van de optimale candidate-experience.

Dit team, dat bestaat uit recruiters en specialistische ondersteuners, is in staat om ook breder te kijken naar de inzetbaarheid van een mogelijk geschikte kandidaat. De werkwijze en het proces zal worden ingericht naar de drie recruitmentthema’s boeien, binden en behouden. Elke fase kent een specialistische aanpak waarbij optimale aandacht centraal staat. Omdat de vraag en het aanbod binnen het brede digitale werkveld de aankomende jaren alleen maar zal toenemen, dienen we volledig in te spelen op het invullen van deze verandering. De inzet van een centraal aangestuurd digitaal recruitmentteam draagt sterk bij aan de groeidoelstelling binnen dit vakgebied.

Als ICT recruiter zorg je voor de instroom van IT-talent. Je bent verantwoordelijk voor het vacature- en relatiebeheer en adviseert en ondersteunt de vacaturehouder bij de vervulling van de vacatures. Je zult minimaal 80 vacatures per jaar invullen.

Als recruiter:

 • Ontwikkel en onderhoud je een sterke relatie met de vacaturehouders en keyplayers binnen het landelijke digitale domein;
 • Denk je samen met het team mee over nieuwe strategieën om de beste en juiste IT talenten aan te trekken;
 • Ga je zeer pro-actief op zoek naar het talent dat nodig is. Hiervoor neem je een goed en betrouwbaar netwerk binnen het digitale externe werkveld mee
 • Ben je zeer creatief, ICT-minded en heb je veel ervaring met bijvoorbeeld crowdsearchen;
 • Ben je verantwoordelijk voor het volledige recruitmentproces voor alle landelijke functies binnen het digitale domein;
 • Geef je met veel zorg en aandacht invulling aan de candidate experience;
 • Voer je intake- en adviesgesprekken met vacaturehouders met betrekking tot de werving- en selectieactiviteiten op de digitale vraagstukken;
 • Voer je samen met de vacaturehouder briefselecties uit en neem je deel aan selectiegesprekken;
 • Monitor en voer je de regie op de openstaande vacatures van jouw portefeuille;
 • Ben je verantwoordelijk voor de gestelde doorlooptijden met betrekking tot de invulling van vacatures;
 • Voer je arbeidsvoorwaardengesprekken en zorg je voor de administratieve afhandeling waar nodig in dit proces.

Eisen waaraan je moet voldoen:

 1. HBO werk- en denkniveau, een afgeronde HBO HR- of IT-opleiding.
 2. In de afgelopen 7 jaar minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring als corporate IT recruiter in een zo'n breed mogelijk scala binnen dit domein.
 3. Aantoonbare werkervaring met LinkedIn recruiter en sourcing van IT infrastructuur profielen, waarbij je de doelgroep proactief hebt benaderd en gebruikt hebt gemaakt van netwerken.
 4. Geef één of meerdere voorbeelden hoe je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen binnen het recruitment vak en zoekt naar de beste manieren om jouw doelstellingen te bereiken. Geef één of meerdere voorbeelden hoe je jouw doelstellingen bereikt. Geef een situatieschets waaruit de gevraagde ervaring, zoals bovenstaand benoemd, blijkt.
 5. In de afgelopen 10 jaar minimaal 3 jaar ervaring als recruiter binnen een overheidsorganisatie.
 6. Een certificering op het gebied van IT terminologie.
 7. Werkervaring met Youforce en/of mentor (roos).

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 29 apr 2024    Expertise: HRM adviseur
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 19 mei 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Personal assistant, Managementassistent
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 5 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Overig (Projectmanagement), Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning), Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)

Onze partners