Interim Recruiter Externe Inhuur #KRTZ1028648

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 17 september 2020
Reageren tot 28 september 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Rotterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Als Recruiter Inhuur voor het Dynamisch Aankoopsysteem, draag je bij aan de inhuur van extern personeel op voornamelijk HBO/WO niveau en ben je verantwoordelijk voor het gehele inhuurproces. Je bent het aanspreekpunt voor de inhurende manager rondom het thema externe inhuur vanaf schaal 10, en je begeleidt hem/haar in dit werving- en selectieproces.

Samen stel je een functieprofiel op met de bijbehorende selectiecriteria. Op een dienstverlenende en klantgerichte wijze stuur je op de uitvoering van een rechtmatig en doelmatig aanbestedingsproces.

Daarnaast lever je een positieve en actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de ambassadeursrol en de processen rondom externe inhuur. Jij bent de expert op het gebied van inhuur van personeel en de (aanbestedings-) wet- en regelgeving die daarbij komt kijken.

Voor deze opdracht geldt standplaats Rotterdam, maar wordt er in het kader van Corona grotendeels vanuit huis gewerkt. Normaliter zou je meerdere dagen per week binnen de (ter zijner tijd nog te verdelen) afdelingen werken. 

Het begeleiden van het inhuurproces, het opstellen van functieprofielen conform de aanbestedingswet en het adviseren van de business m.b.t. inhuur van extern personeel.

Als Recruiter externe inhuur zet je gemiddeld tussen de 200 en 275 fte uit op jaarbasis.

Je stelt aanvragen en de selectiecriteria op conform de richtlijnen van de aanbestedingswet. Je pakt bij elke aanvraag de regiefunctie (‘single point-of-contact’ met de opdrachtgever en de opdrachtnemer).

 • Je begeleidt en bewaakt het proces van inhuur van tijdelijke professionals, van de capaciteitsvraag tot aan de inleenopdracht.
 • Je stelt i.s.m. de aanvrager de aanvragen op.
 • Je onderhoudt een constante dialoog met je interne opdrachtgever.
 • Je beoordeelt de binnengekomen cv's op basis van de eerder bepaalde selectiecriteria.
 • Je informeert en adviseert de aanvrager over het uitzetten van aanvragen middels de aanbestedingswet en de beoordelingssystematiek conform het DAS. 

Eisen:

 • Minimaal 3 jaar werkervaring als Recruiter op het gebied van externe inhuur, binnen grote (1000+) organisaties.
 • Minimaal 1 jaar werkervaring als Recruiter, binnen de (semi)overheid.
 • Werkervaring met het opstellen van functieprofielen en offerteaanvragen, via de Aanbestedingswet/Dynamisch Aankoopsysteem (DAS).
 • Aantoonbare werkervaring met proactief stakeholdermanagement, en het begeleiden en adviseren van hiring managers of directie op locatie, binnen grote (1000+) (semi)overheidsorganisaties.
 • Aantoonbare ruime werkervaring met het bijhouden van diverse intensieve en uitgebreide administratieve processen, omtrent externe inhuur.
 • Werkervaring met het onderhouden van relaties en contacten met leveranciers. Vanuit een inkoopdiscipline en/of binnen grote (1000+) (semi)overheidsorganisaties.
 • Je bent (en houdt) jezelf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salaris.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2024    Expertise: Solution Architect, BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Trainer, Management (Project management Ondersteuning), Agile coach, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Training / Educatie / Coaching)
Locatie: Noord-Brabant    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Financial controller, Management (Project management Ondersteuning), Projectmanagement ondersteuner, Controller, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Financieel)

Onze partners