Interim Recruiter / Adviseur Werving & Selectie #KRTZ5364411

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 22 januari 2021
Reageren tot 27 januari 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 24 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid

Opdracht omschrijving

Wij hebben als organisatie een flinke doorontwikkeling gemaakt de afgelopen 2 jaar. Inmiddels is  onze organisatie al gegroeid met ongeveer 100 nieuwe collega’s, maar er zijn nog wat gaten op te vullen. We verwachten dit jaar nog ongeveer 30 vacatures te moeten invullen naast de reguliere doorstroom en uitstroom vervanging. Een aantal vacatures zijn aangemerkt als “moeilijk vervulbaar”. Hiervoor zouden wij graag iemand aantrekken die over sourcingservaring beschikt zodat hij/zij actief de markt kan benaderen om de beste kandidaten binnen te halen. 

Opdrachtomschrijving

Binnen de organisatie zijn wij gewend om vacatures in tranches open te zetten. Er wordt strategisch gekeken welke vacatures wanneer opengesteld moeten worden en vacatures worden gebundeld en  volgens planning gepubliceerd. De adviseur Werving & Selectie stemt de open te stellen vacatures af met de vacatures en zorgt voor akkoord door de Directie. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over de planning en de wijze van invulling. Je bent sparringpartner voor vacaturehouders omtrent vacatures en het maken van vacatureteksten. 

Zodra het proces van opstelling loopt ben jij degene die de vacature begeleid en zorg je dat zowel  de sollicitant als de vacaturehouder en de selectiecommissies goed geïnformeerd zijn. 

Verder span jij je in om invulling te geven aan de banenafspraak door een liasonrol te vervullen en ben je contactpersoon voor mobiliteitsplatforms binnen de overheid. 

Puntsgewijs takenoverzicht:

– Planning tranches
– Begeleiden vacatures/relatie opbouwen sollicitanten en opvolging geven richting vacaturehouder en sollicitant gedurende de gehele procedure
– Adviseren vacaturehouders over wijze van invulling vacature
– Adviseren vacaturehouders bij schrijven vacatureteksten
– Zorgen voor eenduidige lijn in presentatie organisatie
– Zorgen dat sollicitaties correcte en tijdige opvolging krijgen
– Alle andere voorkomende werkzaamheden die onder recruitment vallen o.a. referenties nabellen en opvolging geven aan assessmenttrajecten
– Organisatie helpen en optreden als liason bij de invulling van het quotum voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
– Contactpersoon voor I-match en I-stagiair

Eisen waaraan je moet voldoen

-Je beschikt over een diploma op minimaal hbo-niveau;
-Werkervaring op het gebied van recruitment en sourcing;
-Kennis van werving, selectie en sourcing;
-Beschikt over competentie netwerken en communicatie;
-Ervaring en/of affiniteit binnen de overheid.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Note: Niet op alle opdrachten is het gewenst dat ZZP'ers worden voorgesteld, zo ook op deze opdracht. ZZP’ers kunnen wel reageren. ZZP tarieven wordt omgerekend naar payroll contract. Vraag naar de mogelijkheden zie contactpagina voor meer informatie. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 19 mei 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Personal assistant, Managementassistent
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 5 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Overig (Projectmanagement), Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning), Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)

Onze partners