Interim Projectmanagement Ondersteuner (PMO) #KRTZ3066994

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 9 december 2020
Reageren tot 13 december 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Schiedam
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 8 uur, 12 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Het komend jaar liggen er bij het team ROB op het werkveld parkeren en parkeerbeheer uiteenlopende werkzaamheden. Regie voeren over de uitvoerende taken van het parkeerbeheer en daarmee samenhangende operationele projecten zoals implementatie van de visite app, aanbesteding en opdracht uitvoering fietsparkeren en contractmanagement. Maar ook strategisch beleidsmatige zaken zoals bijdragen aan uitvoeringsprogramma mobiliteitsvisie, financiële onderbouwing parkeerexploitatie, verbeteren parkeerorganisatie, opschalen van de uitvoeringsorganisatie, de doorontwikkeling van parkeermanagement en regie op operationele mobiliteit.

Omdat het om uiteenlopende taken gaat, die ook een wisselende inzet in termen van beschikbare uren vragen, wil de gemeente voor de opdracht een team van professionals inzetten.

Binnen de afdeling Stadsontwikkeling is het team Ruimtelijke ontwikkeling en Beleid (ROB) onder meer verantwoordelijk voor (onder meer) de ontwikkeling van mobiliteitsbeleid met parkeerbeleid als onderdeel daarbinnen. De uitvoering van het parkeerbeleid organiseert de organisatie grotendeel in eigen huis. De regie op de uitvoering van parkeerbeleid is ondergebracht bij ROB.

De parkeercoördinator voert regie over de uitvoeringsprocessen voor gereguleerd parkeren. De projectondersteuners voor de parkeercoördinator zullen participeren in deze taken. Het houdt in:

  • gesprekspartner voor de collega-afdelingen die bij de uitvoering betrokken zijn:  Parkeerhandhaving, KCC (uitgifte parkeervergunningen) en Beheer (onderhoud parkeerautomaten) en andere interne stakeholders (zoals financiën en belastingen);
  • beheren de interne dienstverleningsovereenkomsten die voor parkeertaken zijn gesloten;
  • zorgen voor de juiste vertaling van beleid naar uitvoering door te zorgen voor actuele verordeningen en besluiten voor regulering, gevraagd en ongevraagd te adviseren bij vraagstukken over parkeren en parkeerregulering en het leveren van inbreng bij bestuurlijke advisering op het vakgebied;
  • zorgen voor de beheersing van de financiën (parkeerexploitatie) en het opstellen van de begroting en meerjarenraming voor parkeren.

 

Eisen waaraan je moet voldoen

  • minimaal een afgeronde HBO diploma
  • minimaal 10 jaar relevante werkervaring op het gebied van parkeren binnen eén of meerdere gemeentes, in de afgelopen 15 jaar
  • kennis van en ervaring met projectmatig werken
  • minimaal 10 jaar werkervaring op het gebied van parkeren binnen eén of meerdere gemeentes, in de afgelopen 15 jaar
  • kennis van en ervaring met procesverbetering op het gebied van parkeren
  • ervaring met aanbesteding op het gebied van parkeren

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 29 apr 2024    Expertise: HRM adviseur
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 19 mei 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Personal assistant, Managementassistent
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 5 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Overig (Projectmanagement), Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning), Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)

Onze partners