Interim Projectleider SharePoint/MS Teams #KRTZ4598051

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 6 oktober 2020
Reageren tot 13 oktober 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Lelystad
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Onze opdrachtgever is op zoek naar een deskundige projectleider met relevante ervaring die in staat is om:

  • De organisatiebrede uitrol van MS SharePoint (volgens nader te bepalen uitgangspunten) te realiseren in de eerste helft van 2021;
  • MS Teams beheerst (met nader te bepalen functionaliteit) uit te rollen in de hele organisatie vóór de end-of-life datum van Skype voor Bedrijven, dus uiterlijk 1-7-2021.

De uitwerking van de architectuur van SharePoint en Teams valt buiten scope van de werkzaamheden van de projectleider. Voor MS SharePoint is inmiddels een externe solution architect geselecteerd. Deze is 15 september 2020 begonnen aan zijn werkzaamheden, maar in deze opdracht zijn geen specifieke werkzaamheden voor MS Teams opgenomen.

Het cluster Beleid & Architectuur heeft een notitie opgesteld met aandachtspunten op het gebied van de architectuur van MS Teams. Voor de verdere uitwerking van de architectuuraspecten is inzet van een externe solution architect voor MS Teams nodig.

Eisen waaraan je moet voldoen:

  1. De werkzaamheden worden in principe uitgevoerd vanaf de thuiswerkplek, maar als de samenwerking of ontwerp dit vereisen kan -binnen gestelde kaders vanwege de coronacrisis- gebruik worden gemaakt van faciliteiten op locatie;
  2. In staat om de opdracht individueel uit te voeren;
  3. Bij de motivatie dien je toe te voegen een concept plan van aanpak, op maximaal 2 A4.
  4. Meer dan 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar in een rol als projectleider op het gebied van Microsoft 365 (het volledige Cloud platform, en specifiek MS Teams en MS SharePoint);
  5. Meer dan 1 jaar aantoonbare inhoudelijke kennis van de MS Teams in de afgelopen 5 jaar;
  6. Meer dan 1 jaar aantoonbare inhoudelijke kennis van de MS SharePoint in de afgelopen 5 jaar;
  7. Meer dan 1 jaar aantoonbare kennis van en werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het werken bij een (semi) – overheidsinstantie.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2024    Expertise: Solution Architect, BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Trainer, Management (Project management Ondersteuning), Agile coach, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Training / Educatie / Coaching)
Locatie: Noord-Brabant    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Financial controller, Management (Project management Ondersteuning), Projectmanagement ondersteuner, Controller, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Financieel)

Onze partners