Interim Projectleider implementatie E-HRM #KRTZ5123013

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 6 maart 2020
Reageren tot 9 maart 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 24 uur, 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 75 per uur
Salaris €4.500 - 5.000 €4.000 - 4.500 per maand
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

De afdeling Informatievoorziening en ICT Beheer (I&I) maakt deel uit van de directie Bedrijfsvoering en bestaat uit ca. 40 medewerkers verdeeld over drie clusters: Informatiebeheer, ICT Beheer en Ontwikkeling. De digitale transformatie staat hoog op de agenda van de directie Bedrijfsvoering. Binnen de organisatie wordt een AFAS-HRM systeem gerealiseerd (inrichten, testen, migreren en ontwerpen) en geïmplementeerd (opleiden, documenteren, processen beschrijven en communiceren). Ook het huidige systeem moet worden uitgezet en de migratie hiervan worden aangestuurd.  De implementatie is een coproductie tussen de medewerkers van de afdeling HRM (adviseurs, personeels- en salarisadministrateurs), een business analist, een medewerker communicatie en medewerkers van de afdeling ICT en Informatiemanagement (informatiemanager, project- en portfoliomanager, functioneel beheerder. Het systeem gaat live per 1 januari 2021 en de nazorg periode loopt tot 1 maart 2021. De projectleider werkt nauw samen met een projectgroep, de consultants van de opdrachtnemer en rapporteert periodiek aan de opdrachtgever en stuurgroep t.a.v. voortgang en afwijkingen

Eisen
1. Aantoonbare werkervaring als projectleider van multidisciplinaire en complexe projecten op het gebied van HRM in de afgelopen 3 jaar;
2. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar met het leiden van een HRM implementatie;
3. Minimaal een afgeronde opleiding op hbo bachelor-niveau;
4. Een afgeronde opleiding/certificaat op het gebied van projectmanagement (bijv. Prince2, MSP);
5. Aantoonbare werkervaring met HRM werkprocessen en loonverwerking in de afgelopen 3 jaar;
6. Aantoonbare werkervaring met Beaufort óf Youforce in de afgelopen 3 jaar;
7. Aantoonbare werkervaring als leidinggevende aan multidisciplinaire teams (met minimaal 3 werkgebieden) in de afgelopen 5 jaar.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 8 jul 2024    Expertise: Administratief medewerker, Overig (Administratief)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Corporate recruiter, Recruitment support, Recruiter, Overig (Recruitment)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jun 2024    Expertise: Functioneel beheerder, Overig (ICT - Beheer)
Locatie: Leeuwarden    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Teamleider, Management (Sociaal Domein), Overig (Sociaal Domein), Overig (Management & Consulting)

Onze partners