Interim Projectleider ICT #KRTZ9126664

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 2 november 2021
Reageren tot 4 november 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Alphen aan den Rijn
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 22 mei 2022
Aantal uur 24 uur, 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 80 per uur
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Opdracht
Op dit moment zijn we met een aantal projecten gestart die de inzet vragen van een ervaren projectleider die kennis van en ervaring heeft met integratie projecten. Bij voorkeur ervaring met aanbesteding en de implementatie van cloud integratie trajecten. Om aan dit soort projecten te kunnen werken zoeken wij een proactieve, zelfstandige en energieke Projectleider met een uitgesproken hands-on mentaliteit. Je vindt het leuk om de processen te leren kennen en door je dienstverlenende karakter ben je sterk in gebruikersondersteuning. Je verdiept je graag in nieuwe technologie en bent continu op zoek naar verbeteringen in de werkwijze van de organisatie, collega's en van jezelf. Je hebt onze kerncompetenties (resultaatgerichtheid, samenwerken en klantgerichtheid) hoog in het vaandel staan en bent bereid om soms net een stapje harder te lopen dan verwacht wordt.

Eisen:

1. Aantoonbare werkervaring als projectleider met aanbestedingstrajecten en implementaties van cloud integratie
2. Kennis van en ervaring met het gemeentelijk inkoop en aanbestedingsproces;
3. Gecertifieerd Prince 2;
4. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met ict integratie ( zoals SAAS (Software As A Service) en eventueel CAAS (Connectivity As A Service)) projecten in de afgelopen 8 jaar;
5. Aantoonbare werkervaring als Projectleider binnen een functioneel– en informatiebeheer afdeling in de afgelopen 5 jaar (duidelijk weergegeven in het cv);
6. Aantoonbare werkervaring als Projectleider met het leidinggeven aan een projectteam en het begeleiden van junior medewerkers / trainees in de afgelopen 5 jaar.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 20 jun 2024    Expertise: Implementatie consultant, Overig (ICT - Projectmanagement), Informatiemanager, Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement)
Locatie: Groningen    Uiterste reactiedatum: 18 jun 2024    Expertise: Werkplekbeheerder, Servicedesk medewerker, Overig (ICT Support & Ondersteuning)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Functioneel beheerder, Overig (ICT - Beheer)
Locatie: Purmerend    Uiterste reactiedatum: 17 jun 2024    Expertise: DIV medewerker

Onze partners