Interim Projectleider DIV #KRTZ2546615

Opdracht omschrijving

In jouw rol als projectleider DIV ga je aan de slag met het ontwikkel- en visietraject van de sub-eenheid DIV. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de sub-eenheid en stuur je een aantal onderwerpen / projecten aan uit het jaarplan I&D. (zaakgericht werken, doorontwikkeling DIV en uitplaatsen archief) De sub-eenheid DIV bestaat uit 12 medewerkers. (9 FTE)

Er zijn een aantal onderzoeken uitgevoerd naar de wijze waarop het zaakgericht werken en de informatievoorziening is georganiseerd. Dit heeft o.a. geresulteerd in een quick scan van de documentaire informatievoorziening (DIV). Als projectleider DIV sta je aan de lat om uitvoering te geven aan de resultaten van de onderzoeken. Hierin werk je nauw samen met de medewerkers van DIV, de informatiemanager en de CIO (opdrachtgever).

  FUNCTIE EISEN-/ EN WENSEN:

  • Een afgeronde HBO Bachelor opleiding in de richting van informatiebeheer, HMDI of leergang (adviseur) recordmanagement;
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als projectleider in de afgelopen 3 jaar.
  • Aantoonbare werkervaring met transitietrajecten binnen het DIV domein.
  • Aantoonbare werkervaring met analoog en digitaal informatiebeheer (Duidelijk benoemd in het CV).
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het inrichten van een informatiestructuur en informatiehuishouding (Duidelijk benoemd in het CV);
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 met ontwikkeltrajecten binnen het DIV domein;
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als projectmanager/-leider met complexe informatieprojecten;
  • Aantoonbare werkervaring met Decos JOIN 

  Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

  Geef ook in je CV het volgende aan:

  Datum beschikbaarheid;
  Hoeveel uur per week;
  Vakanties of belemmeringen;
  (concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
  Vakantie;
  Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 28 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
  Locatie: Zuid-Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Recruitment support, Recruiter, HRM medewerker, Overig (Recruitment), HRM adviseur, Overig (HRM)
  Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Processpecialist, Overig (Facilitair), Overig (Management & Consulting)
  Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 22 mei 2024    Expertise: Administratief medewerker, Managementassistent, Management (Secretarieel), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)

  Onze partners