Interim Projectcoordinator (zzp) #KRTZ2255398

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 22 januari 2022
Reageren tot 30 januari 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Barendrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 mei 2022
Aantal uur 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau MBO, HBO, MBO-4
ZZP tarief € 57 per uur
Branche Techniek | Engineering, Gas | Energie | Water
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Inhuuropdracht:

Opdracht: Interim Projectcoordinator (zzp)

Locatie: regio Barendrecht
Startdatum: 14 feb 2022
Einddatum: 31 mei 2022
Optie op verlenging: ja
Uren per week: 40 uur per week
ZZP mogelijk: Ja

Reageren voor donderdag 30 jan, 12.00 uur

Als Projectcoördinator a.i. ben je actief binnen het project energietransitie. De focus van deze afdeling ligt op het klantgericht afhandelen van processen waarmee wij de energietransitie voor onze klanten mogelijk maken. Doel is om het klantgemak te verhogen door de doorlooptijd en de klantprocessen beter aan te laten sluiten bij de verwachting van de klant. We zijn georganiseerd in multidisciplinaire productteams bestaande uit verkoopadviseurs, technische intakers, engineers, werkvoorbereiders, projectcoördinatoren en projectleiders. Dit team werkt met elkaar aan het realiseren van de klantaanvraag.

Als projectcoördinator voer jij regie over de processen binnen het projectteam. Je coördineert de stroom aan opdrachten, monitort op voortgang, stuurt strak op doorlooptijd, klanttevredenheid en de kostprijs van het product. In deze rol ben jij de verbindende factor met ketenpartners en andere belanghebbenden, zodat alles perfect verloopt. Wat de uitdaging ook is, bij jou is alles in goede organisatorische handen.

Jouw sterke punten. Worden wij blij van.
Je hebt technische kennis en bij alles wat je doet, denk je aan de eindresultaat. Je bent een aanpakker, communicatief sterk en neemt betrokkenen makkelijk mee in je plannen. Je bent iemand die graag en goed de regie voert, besluitvaardig is en veiligheid altijd voorop heeft staan. Je bent goed in staat om je werk te plannen en te organiseren. Je houd je hoofd koel wanneer er veel op je af komt. Omdat je voorop gaat lopen in de energietransitie, houd je van vernieuwende technologie, kick je op creatieve oplossingen en durf je door te vragen. En is er nood? Dan kunnen we op je rekenen. Wat jou verder misschien wel onze nieuwe projectcoördinator maakt? 

 

  • HBO werk en denk niveau. Een (bijna) afgeronde (technische) hbo-opleiding is een eis.
  • Affiniteit met de technische branche; Kennis van ondergrondse infra is een pré.
  • Analytisch sterk, een goed technisch inzicht en oplossingsgericht.
  • Een echte verbinder, sterk in het communiceren met de interne organisatie en aannemers.
  • Flexibel om zo nodig ingezet te worden bij andere productteams en-of andere locaties als dit nodig is.
Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 jul 2024    Expertise: Content specialist, Overig (Communicatie), Overig (Webredactie)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)

Onze partners