Interim Projectcoördinator I&A #KRTZ3128208

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 28 januari 2021
Reageren tot 7 februari 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Uden
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 16 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Ter voorbereiding op de I&A omgeving van de organisatie is een strategie voor de applicatieharmonisatie vastgesteld inclusief begroting. Hieraan hebben een 30-tal werkgroepen bijgedragen. We staan op het punt van planning en uitvoering.

Hiervoor zoeken we per direct een ervaren Projectcoördinator I&A voor 16 uur per week.

Als  projectcoördinator heb je een breed takenpakket. Je gaat onderdeel uitmaken van de werkgroep I&A. Je maakt samen met deze werkgroep een integrale planning en bent verantwoordelijk voor de realisatie ervan. Je coacht de leden van de werkgroepen, legt de verbinding tussen de vele projecten binnen de herindeling in relatie tot I&A en ook tussen de werkgroepen van de herindeling zorg je voor verbinding. Je bent verantwoordelijk voor het plannen van en sturen op de realisatie van I&A-projecten en met name in hun onderlinge samenhang. Je bewaakt de risico’s, begroting, planning en rapporteert hierover naar de werkgroep I&A.

Als je ervaring hebt in het aansturen/regisseren van projecten op tactisch niveau op het gebied van I&A dan willen we je graag ontmoeten.

Eisen waaraan je moet voldoen:

  • Minimaal 3 jaar aantoonbare kennis en ervaring met het tactisch begeleiden van grote programma’s op het gebied van I&A harmonisatietrajecten bij een gemeentelijke herindeling of samenwerking
  • Minimaal 10 jaar ervaring met gemeentelijke I&A trajecten
  • Deze persoon moet flexibel zijn in een dynamische organisatie waarin prioriteiten kunnen veranderen door omstandigheden.
  • Moet snel kunnen schakelen en onder druk handelen.
  • Gevoel voor de formele, informele en hiërarchische lijnen in organisaties en  projectorganisaties. Onderkennen van  onderlinge verhoudingen.
  • Bondig rapporteren over planningsverloop en vroegtijdige signalering van knelpunten.
  • Verbinder, communicatief vaardig en spreekt de verschillende talen binnen een overheidsorganisatie.
  • Bekendheid in de regio is een pré.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 jul 2024    Expertise: Content specialist, Overig (Communicatie), Overig (Webredactie)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)

Onze partners