Interim Projectcontroller #KRTZ4652788

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 2 maart 2021
Reageren tot 10 maart 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Amsterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 24 uur, 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Algemene omschrijving
De organisatie heeft een aantal grondexploitaties en grote projecten onderhanden en staat aan de vooravond van een aantal grote, binnenstedelijke, projecten. Dit vraagt naast advisering op deze projecten ook een verder doorontwikkeling van projectbeheersing zoals het implementeren van instrumentarium rondom uren en kostentoerekening, portfoliomanagement.  

Wij zoeken een ervaren projectcontroller die naast ervaring in projectcontrol ook ervaring heeft in het  door ontwikkelen van projectbeheersing.  Je hebt naast actuele kennis op het gebied van BBV ervaring met het beoordelen van complexe grondexploitaties een bewezen ervaring in het adviseren op binnenstedelijke verdichtingsprojecten. Je hebt ervaring In het opstellen en rapporteren van een MeerjarenPerspectief Gebiedsexploitaties (MPG). En je hebt kennis en ervaring met projectbeheersing zoals bijvoorbeeld opstellen van een kostentoerekening . je bent bekend met begrippen als kostenverhaal, activering van directe kosten en weet wat er voor nodig is om dit om een goede manier te implementeren op te verantwoorden. Je wacht niet af, bent proactief en een stevige adviseur.

Specifieke taken en verantwoordelijkheden
1. Projectcontrol;
2. Bijdragen leveren in projecten in  de verdere doorontwikkeling van projectbeheersing en de inbedding in de P&C cyclus en financiële administratie;
3. Je bent vanuit het team Financiën & Control sparringpartner voor ambtelijk opdrachtgevers en planeconomen vanuit het team projecten.

Eisen waaraan je moet voldoen:

1. Minimaal 24 uur per week beschikbaar;
2. Aantoonbare werkervaring in het opzetten en door ontwikkelen van Projectbeheersing (zoals: Portfoliomanagement, Kostenverhaal, opzetten urenregistratie) (vermeld duidelijk in het cv waarmee deze ervaring opgedaan is);
3. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
4. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als Projectcontroller bij een gemeente van meer dan 90.000 inwoners;
5. Aantoonbare werkervaring in projectcontrol in binnenstedelijke projecten (maak dit aantoonbaar met een concreet voorbeeld);
6. Aantoonbare werkervaring in ontwikkelen en door ontwikkelen van projectbeheersing (maak dit aantoonbaar met een concreet voorbeeld);
7. Aantoonbare kennis van Principal Toolbox (PTB).

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 3 mrt 2024    Expertise: Financieel medewerker, Overig (Financieel)
Locatie: Roosendaal    Uiterste reactiedatum: 7 mrt 2024    Expertise: Management (Communicatie & PR), Teamleider, Overig (Communicatie), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 2 mrt 2024    Expertise: Product owner
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 7 mrt 2024    Expertise: Teamleider, Management (Sociaal Domein), Overig (Management & Consulting)

Onze partners