Interim Projectcontroller #KRTZ9078442

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 11 juli 2022
Reageren tot 11 juli 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Amsterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 augustus 2024
Aantal uur 32 uur, 38 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wij zoeken een Project Controller (minimaal vijf jaar relevante werkervaring) met ambitie, kennis en capaciteiten (durf, doortastend, verbindend, sensitief, impact) voor het voeren van de project control voor een ICT-programma.

Doel van de functie

De Project controller navigeert op alle facetten die de business raakt. Onderdeel hiervan is het management op een kritische wijze met raad en daad bijstaan bij het definiëren van afspraken onder andere op het gebied van bedrijfsvoering, financiën, bedrijfsprocessen, de ontwikkeling van de programmaorganisatie en vraagstukken op het gebied van capaciteit. De controller brengt de voortgang van de activiteiten én de relevante ontwikkelingen in en rond het programma in kaart en ziet toe op het realiseren van de overeengekomen doelstellingen. De controller analyseert en kwalificeert zijn integrale waarneming, werkt dit indien nodig uit in scenario’s, en adviseert het management gevraagd en ongevraagd over mogelijke en noodzakelijke stuurmaatregelen om de resultaten van het programma te realiseren.

FUCNTIE EISEN – EN WENSEN:

Wat vragen wij van een Projectcontroller        

Een ervaren controller die beschikt over:

  • een academisch werk- en denkniveau;
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring in projectcontrol;
  • kennis van het vakgebied en integrale projectbeheersing;
  • kennis van aanbestedingen;
  • een gezonde dosis ambitie;
  • het stimuleren van verantwoordelijk gedrag en daagt andere teamleden uit en overziet het gehele spectrum van programma- en projectbeheersing: tijd, scope, risico’s en geld.
  • en de competenties (durf, impact, vasthoudendheid, daadkrachtig, analytisch, accuraat, verbindend en organisatiesensitiviteit) voor het uitvoeren van project control.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 28 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
Locatie: Zuid-Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Recruitment support, Recruiter, HRM medewerker, Overig (Recruitment), HRM adviseur, Overig (HRM)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Processpecialist, Overig (Facilitair), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 22 mei 2024    Expertise: Administratief medewerker, Managementassistent, Management (Secretarieel), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)

Onze partners