Interim Project Management Officer (PMO) #KRTZ1207651

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 26 juli 2022
Reageren tot 31 juli 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Eindhoven
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 28 mei 2024
Aantal uur 16 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 70 Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wij zijn op zoek naar een Projectondersteuner

In nauwe samenwerking met de projectleider werk je aan de ontwikkeling, implementatie en evaluatie van verschillende interventies en promotie-acties

Je werkzaamheden bestaan uit:
• Je ondersteunt de projectleider bij alle voorkomende werkzaamheden die onderdeel uitmaken van de uitrolstrategie. Waar de projectleider zich vooral richt op de strategische en tactisch uitwerking, ben je als projectondersteuner vooral verantwoordelijk voor de operationele vertaalslag, implementatie en uitvoering. • Je richt je vooral op het uitwerken en coördineren van acties, begeleiden activiteiten en het succesvol uitrollen van proposities en interventies bij werkgevers, samenwerkingspartners en in gebieden. Activiteiten waar je zoal mee aan de slag gaat: o contacten onderhouden met leveranciers van onder andere probeeracties en zorgdragen voor een succesvolle toepassing bij werkgevers en samenwerkingspartners.
– een planningstool inrichten en beheren voor de verschillende fietsacties in afstemming met leveranciers, mobiliteitsmakelaars en communicatie.
– promotie activiteiten coördineren in samenwerking met communicatie
• Het praktisch aansturen van opdrachtnemers/ leveranciers.
• Je plant af en toe bijeenkomsten, bereid deze voor en notuleert/ houdt actielijsten bij.
• Je levert een bijdrage aan de monitoring en evaluatie en denkt actief mee over het verbeteren van de fietsstimuleringsopgave.
• Je werkt vanuit je rol intensief samen met collega’s en draagt zorg voor goede afstemming. In het bijzonder zijn dit de mobiliteitsmakelaars, communicatie, gedragsverandering en monitoring & evaluatie.

FUNCTIE EISEN- EN WENSEN:

  • Maximaal tarief €70,- all-in, excl. BTW
  • Je bent een gedreven projectondersteuner en je hebt aantoonbare affiniteit met mobiliteitsopgaven gericht op gedragsverandering van reizigersgroepen.
  • Je bent resultaat gedreven, uitvoeringsgericht en je gaat graag de straat op om op locatie te helpen bij promotieactiviteiten en andere acties.
  • Je vindt het leuk om in teamverband dingen te regelen en te organiseren, kan goed plannen, draait je hand niet om voor een actie meer of minder en je weet hier de collega’s en opdrachtnemers op het juiste moment bij te betrekken.
  • Je werkt makkelijk zelfstandig en op afstand, bent assertief en pakt graag door.
  • Je hebt oog voor de belangen van werkgevers, samenwerkingspartners en gemeenten bij wie de acties worden uitgevoerd. Je signaleert eventuele knelpunten en maakt deze bespreekbaar.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 7 jun 2024    Expertise: Applicatiebeheerder, Functioneel beheerder
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 29 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Zuid-Holland    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2024    Expertise: Management (Administratief), Administratief medewerker, Managementassistent, Management (Secretarieel), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 1 jun 2024    Expertise: Administratief medewerker, Secretaresse, Managementassistent, Receptionist, Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)

Onze partners