Interim Project Management Officer #KRTZ8320331

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 21 februari 2020
Reageren tot 27 februari 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur, 36 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Salaris €3.000 - 3.500 per maand
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

De functie
Als Project Management Officer (PMO) werk je mee aan projecten met maatschappelijk belang voor alle burgers in Nederland. Dat kunnen projecten zijn waar de burger direct de gevolgen van ondervindt en die grote impact hebben zoals WMO 2020. Het kunnen ook projecten zijn als gevolg van verandering in de wet en regelgeving, waar de burger indirect de gevolgen van ondervindt. Als PMO geef je inzicht en overzicht zodat de Projectmanagers echt kunnen sturen. Je helpt de organisatie te veranderen en resultaten te behalen.

Deze veelzijdige functie vraagt om veel input en actie vanuit jou. Je zet de basis van een project op, organiseert een stuurgroep, werkt een planning uit, creëert een dashboard en zorgt wekelijks voor een burnrate rapport. Jij beheert de digitale werkomgeving, verleent de nodige rechten en bewaakt de run van het project. Voor de projectleden, de projectmanager en andere in/externe stakeholders ben jij het centrale aanspreekpunt. Binnen de diverse aandachtsgebieden (financiën, planning en change control, configuratie- en kwaliteitsmanagement, risico-, resource en issue management) krijg je alle ruimte om je eigen bijdrage te leveren. Tot slot denk je actief mee over de professionalisering van het team PMO.

Het profiel
Om voor deze vacature van Project Management Officer in aanmerking te komen, ben je ondernemend en beschik je over een can-do mentaliteit. Plannen, organiseren, communiceren en samenwerken beheers jij als een tweede natuur. Voldoe je daarnaast aan onderstaande functie-eisen? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie op deze vacature!

• je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
• je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare PMO functie binnen een grote organisatie.
• je hebt aantoonbare ervaring met programma- en projectmanagementmethodieken (zoals DWO, Prince2, IPMA en Agile PM) en je beschikt over een uitstekende beheersing van SharePoint.
• je hebt kennis van en ervaring met het opzetten en beheren van planningsmethodieken- en planningstools ten behoeve van projectplanning en resourcemanagement.
• je beschikt over uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 8 jul 2024    Expertise: Administratief medewerker, Overig (Administratief)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Corporate recruiter, Recruitment support, Recruiter, Overig (Recruitment)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jun 2024    Expertise: Functioneel beheerder, Overig (ICT - Beheer)
Locatie: Leeuwarden    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Teamleider, Management (Sociaal Domein), Overig (Sociaal Domein), Overig (Management & Consulting)

Onze partners