Interim Programmasecretaris (PMO) – regio Utrecht #KRTZ5799730

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 2 november 2023
Reageren tot 12 november 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 25 februari 2024
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 85 90 Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Inhuur opdracht / Tijdelijke opdracht:

Opdracht: Programmasecretaris (PMO) – 36 uur 

Locatie: omgeving Utrecht
Startdatum: 1 feb 2024
Einddatum: 31 jan 2025
Optie op verlenging: ja, 24 maanden max
Uren per week: 36 uur
ZZP mogelijk: Ja, max tarief €85 – €90,- (all-in excl. BTW)
Projectdetachering: Ja, indicatie salaris obv 36 u p/w

Uiterste reactiedatum: 12 november 2023 om 16:00 uur

Bij deze aanvraag gaat het om een werkrelatie op basis van een resultaatgerichte opdrachtdefinitie. De uitvoering vindt plaats vanuit de vakinhoudelijke professionaliteit, zelfstandigheid, kennis en vaardigheden (expertise) van de kandidaat. Er is geen sprake van inzet op basis van een arbeidsverhouding en dient ook niet als zodanig te worden aangemerkt. De opdracht start op het moment dat de kandidaat start en eindigt op het moment dat het resultaat is goedgekeurd (decharge). Tussentijdse evaluaties zullen periodiek en in afstemming plaatsvinden.

 

Opdrachtomschrijving

De sector Projectmanagement maakt deel uit van een organisatie die bedrijfsvoering verzorgt voor een specifieke instantie. Projectmanagement levert professionals voor het leiden en ondersteunen van programma's en projecten binnen deze organisatie en in samenwerking met andere partners.

De missie van Projectmanagement is: "Waardecreatie door veranderingen met een IT-component voor de organisatie en haar partners, gestructureerd en transparant van A naar B".

Projectmanagement zet haar professionals breed in binnen de organisatie om veranderingsprocessen te leiden. Ze zijn inzetbaar vanaf het vertalen van de behoeften van de gebruikers naar een plan tot aan de daadwerkelijke implementatie bij de gebruikers. Voor Projectmanagement staan hierbij de opdrachtgevers en hun vragen centraal.

In 2024 zullen naast de lopende programma's en projecten ook nieuwe trajecten worden gestart binnen het IT-portfolio. De vraag naar project professionals is daardoor groter dan de beschikbare interne capaciteit, en daarom is externe inhuur noodzakelijk.

Doelstelling

Het Generieke Voorziening Data (GVPD) is gestart om ervoor te zorgen dat alle medewerkers één dataplatform ervaren waarop zij nieuwe en bestaande data services en producten naar tevredenheid gebruiken, zodat zij veiligheidsvraagstukken en bedrijfsvoering effectief kunnen aanpakken. Hierbij worden middelen en mensen effectief en efficiënt ingezet binnen operatie en IT. Dit biedt optimale ondersteuning (informatie) aan collega's van de organisatie.

Verantwoordelijkheden

Als programmasecretaris ben je de rechterhand van de Programmamanager van het GVPD. Je bent tevens secretaris van de Stuurgroep en de Programmaboard.

Contacten

Je hebt contact met het programmateam, de stuurgroep, collega's van andere afdelingen, ketenpartners, leveranciers van producten en diensten, enzovoort.

 

FUNCTIE EISEN/ -WENSEN:

  • Tarief is all-in maximaal €90,- (alles inclusief reiskosten, verblijfkosten en parkeerkosten, excl. BTW).
  • Een afgeronde, erkende en volwaardige opleiding op minimaal hbo niveau.
  • Afgelopen 5 jaar, minimaal 3 jaar werkervaring als programmasecretaris in verandertrajecten waarin wetgeving, beleid en ICT bijeenkomen.
  • De kandidaat is IPMA-D, MSP en P3O gecertificeerd.
  • Relevante werkervaring binnen (semi-)overheid, bij voorkeur in ketenverband.
  • Aantoonbare werkervaring met programma- en projectmanagementmethodes (Prince2, Agile werken).

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Salarisindicatie obv 40 uur per week.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 7 mrt 2024
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 26 feb 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 27 feb 2024    Expertise: UX designer, Overig (Design & Multimedia)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 29 feb 2024    Expertise: Consultant, Overig (Management & Consulting), Overig (Marketing)

Onze partners