Interim Programma-/Transitiemanager #KRTZ0188863

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 27 maart 2020
Reageren tot 31 maart 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau WO
Salaris €5.000 - 5.500 €5.500 - 6.000 per maand
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Op deze aanvraag is alleen payroll contract mogelijk!

Hoofdstandplaats: Den Haag
Extra standplaats(en): Assen

Opdrachtbeschrijving
De beoogd programma-/transitiemanager zal de transitie vorm geven en waar nodig samen met de divisiemanager de operationele aansturing van de divisie op zich nemen. Aan het einde van 2020 is de Divisie ingericht en functioneert de divisie zodanig dat de klanten tevreden zijn over de door hen ervaren relatie c.q. dienstverlening. De specifieke resultaatgebieden zullen in samenspraak met de divisiemanager worden bepaald en onderling verdeeld waarbij de beoogd kandidaat eindverantwoordelijk is voor de aan hem/haar toegewezen resultaatgebieden. De werkzaamheden zullen bestaan uit o.a. transitie (lijn) activiteiten, verbetertrajecten en procesoptimalisatie.

Eisen
– HBO/WO werk- en denkniveau
– PRINCE2, Agile, Leiderschap, Transitie
– Leidinggeven in Agile omgevingen
– PSM I, PSM II 
– Programmamanagement
– Relatiemanagement I(V)
– (Agile) Coaching
– Scrum Master
– Commerciële functie (tactisch/strategisch niveau)/ 5 jaar ervaring
– Lijnmanagementfunctie in IT omgeving / 5 jaar ervaring
– Verandertrajecten, waarvan de laatste 2-3 jaar aantoonbare praktijkervaring / 4 jaar ervaring
– Leidinggeven in Agile omgevingen / 2 jaar ervaring
– Bewezen in verandertrajecten en lijnfuncties binnen het IT werkveld. Je beschikt ook over een achtergrond in sales én ondersteunende organisatieonderdelen. Daarnaast beschikt je over goed ontwikkelde adviesvaardigheden.

Competenties
Gezien de opdracht is een diversiteit aan competenties gewenst. De beoogd kandidaat dient zowel lijnmanagement-, commerciele- als transitie-ervaring te hebben. Daarnaast is ervaring in de publieke sector van belang en kandidaat dient aantoonbare uitvoerende werkzaamheden te hebben verricht in shared service dynamiek. Het begrijpen en doorleven van de interactie tussen klant en leverancier en de bijbehorende processen is een must en moet blijken uit het CV. Kandidaat heeft ervaring opgedaan in commerciële functies (tactisch of strategisch niveau) en kan een adviserende rol vervullen. Kandidaat is een netwerker en verbinder, maakt makkelijk contact en communicatief vaardig. Door empathisch handelen weet de kandidaat de omgeving mee te nemen en inspireert door mee te doen in de praktijk. Kandidaat is een doener naast het academisch werk en denkniveau en beschikt over organisatiesensitiviteit en omgevingsbewustzijn. Bovendien ben je resultaatgericht. Aangezien afdelingen in dev-ops teams zijn ingericht en agile-scrum methodologie en werkwijzen worden toegepast dient deze kennis en ervaring in het CV terug te komen. We zien graag in het CV terug dat de ervaring in de praktijk is opgedaan.

Aanvullende kennis
Het is van belang dat de kandidaat samen met de betreffende medewerkers aan de slag gaat om gestelde doelen op een gedragen manier te behalen. Kandidaat dient daarom aantoonbare ervaring te hebben in continu verbetertrajecten waarbij werkmethoden zijn ingezet waaruit blijkt dat bestendiging onderdeel was van de werkzaamheden. Eerdere ervaring door uitvoering van rollen binnen de overheidsorganisatie. Kandidaat dient werkzaamheden direct te kunnen oppakken en eigen te maken.
 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 8 jul 2024    Expertise: Administratief medewerker, Overig (Administratief)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Corporate recruiter, Recruitment support, Recruiter, Overig (Recruitment)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jun 2024    Expertise: Functioneel beheerder, Overig (ICT - Beheer)
Locatie: Leeuwarden    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Teamleider, Management (Sociaal Domein), Overig (Sociaal Domein), Overig (Management & Consulting)

Onze partners