Interim Product owner / Sr. Specialist BI #KRTZ0752140

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 21 juli 2022
Reageren tot 25 juli 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Houten
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 maart 2023
Aantal uur 32 uur, 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Als product owner / senior specialist BI versterk je het BI CC met het oog op de verwachte groei. Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor zowel de gebruikers als de BI beheerders/ontwikkelaars. Richting de gebruikers inventariseer en verduidelijk je hun BI behoeften en bepaal je de prioriteiten. Richting de BI beheerders/ontwikkelaars geef je richting aan de uit te voeren werkzaamheden. Je geeft hiermee met groot enthousiasme invulling aan het beheer en de ontwikkeling van de PowerBI omgeving, inclusief de ontsluiting van data uit de verschillende bronapplicaties.

Je bent een echte teamplayer en je bent ook in staat om een team te vormen, te laten ontwikkelen en zelfstandig te laten werken. Je structureert en organiseert, pakt aan en pakt door en je houdt rekening met de belangen van stakeholders. Als Product Owner / Senior specialist BI heb je geen moeite om training, voorlichting en communicatie op te zetten en te organiseren richting de diverse gebruikers. Daarnaast ben je in staat een ‘visie’ en een roadmap te ontwikkelen op de doorontwikkeling van de BI-omgeving, rekening houdende met de belangen en behoeften van stakeholders en de BI-architectuur (inclusief de te ontsluiten applicaties).

Van de Product Owner / Senior specialist BI, wordt verwacht dat hij/zij de collega BI specialist coacht en begeleid naar zijn rol als PO/BI.

   

  FUNCTIEWENSEN EN- EISEN

  Wat maakt jou succesvol?

  • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau in de richting van bedrijfskunde, Informatica.
  • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als BI-consultant, -specialist of -ontwikkelaar van rapportages/dashboards in Power BI.
  • Je hebt aantoonbare ervaring in een rol als product owner of coördinator van IT beheer- of ontwikkelteams.
  • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met datawarehousing en datamodellering.
  • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met data-integratie en data-extractie.

  Reageer zo snel mogelijk. Opdracht wordt gesloten als de juiste kandidaat is geselecteerd.

  Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

  Geef ook in je CV het volgende aan:

  Datum beschikbaarheid;
  Hoeveel uur per week;
  Vakanties of belemmeringen;
  (concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
  Vakantie;
  Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 28 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
  Locatie: Zuid-Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Recruitment support, Recruiter, HRM medewerker, Overig (Recruitment), HRM adviseur, Overig (HRM)
  Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Processpecialist, Overig (Facilitair), Overig (Management & Consulting)
  Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 22 mei 2024    Expertise: Administratief medewerker, Managementassistent, Management (Secretarieel), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)

  Onze partners