Interim Product Owner #KRTZ3929344

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 9 oktober 2020
Reageren tot 11 oktober 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Groningen
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO, WO
ZZP tarief € 80 per uur
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Je komt te werken op een van de afdelingen binnen pensioenuitvoering, waar je verantwoordelijk bent voor het domein vernieuwing DB en rechten- en uitkeringenadministratie. Deze afdeling groeit snel en is een van de meest dynamische afdelingen. Je werken nauw samen met de ICT-teams die ontwikkelen voor jouw domein én met je in- en externe klanten.

Omschrijving opdracht:

Hier werken we aan het vernieuwen van ons digitale pensioenplatform. Hiermee kunnen we ook in de toekomst de veranderingen in de pensioenmarkt het hoofd bieden. Als interim-productowner ben je verantwoordelijk voor de inrichting en vernieuwing van een aantal administraties binnen ons digitaal pensioenplatform. Omdat je de huidige productowner tijdelijk vervangt, stap je op een rijdende trein. Voor jou geen probleem, omdat je dankzij jouw ervaring snel aanhaakt bij de gebruikers van de producten en de ICT-teams die aan de producten werken.

Je zorgt met jouw producten voor optimale waardecreatie. Jij filtert alle wensen en ideeën van de in- en externe klanten en beslist of een idee genoeg waarde oplevert. De wensen vertaal je naar story’s voor de teambacklog van je ICT-collega’s – op zo’n manier dat zij er direct mee aan de slag kunnen. Dit doe je samen met de functioneel ontwerper binnen het ICT-team. Daarnaast werk je veel samen met analisten pensioenberekening, ICT-architecten en projectleiders. Je bent continu in overleg en bereidt vanuit daar acties voor en zet ze uit.

Omschrijving werkzaamheden:

In deze functie verwachten we van jou dat je:

  • – producten en processen voor onze klanten continu verbetert en vereenvoudigt.
  • – prioriteiten stelt binnen de backlog op basis van klant- en businesswaarde.
  • – de bevoegdheid pakt om opgeleverd werk te accepteren of te weigeren.
  • – demo’s verzorgt binnen de organisatie.
  • – experts betrekt bij diverse onderwerpen om zo het interne proces goed te borgen.

 

 

1. Je hebt een afgeronde opleiding op hbo- of wo-niveau, bij voorkeur Bedrijfskunde, Bedrijfsinformatica of Bedrijfseconomie.

2. Je hebt meerdere jaren ervaring als productowner en met agile werken.

3. Je hebt kennis van beleggingen of de financiële sector.

4. Je hebt kennis van de pensioenbranche.

 

Je kunt problemen en vragen van klanten vertalen naar een werkbare oplossing. Je ziet altijd kansen om nieuwe en bestaande producten door te ontwikkelen. Dankzij je adviesvaardigheden en het feit dat je gemakkelijk communiceert, weet je je visie enthousiast over te brengen. Je spreekt de taal van ICT én die van de business en vindt het leuk om met een diversiteit aan mensen samen te werken. Je bent daarnaast gestructureerd, houdt van planmatig werken en kunt goed prioriteiten stellen. Dat betekent ook dat je knopen durft door te hakken en nee kunt zeggen tegen collega’s en klanten. Én helder kunt verwoorden waarom je dat doet.

 

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2024    Expertise: Solution Architect, BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Trainer, Management (Project management Ondersteuning), Agile coach, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Training / Educatie / Coaching)
Locatie: Noord-Brabant    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Financial controller, Management (Project management Ondersteuning), Projectmanagement ondersteuner, Controller, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Financieel)

Onze partners