Interim Product Owner #KRTZ2197415

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 27 augustus 2020
Reageren tot 3 september 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Arnhem
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 24 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Doelstelling(en):

De doelstelling is om middels verschillende iteraties de ontwikkelde authenticatiemethode door te ontwikkelen en in co-creatie met inwoners en medewerkers te beproeven. Dit met als resultaat een inclusievere en betrouwbaardere versie van de methode gebaseerd op openbare en herbruikbare bouwblokken. Het uiteindelijke doel is om te komen tot een authenticatiemethode die inclusief en omnichannel is die door zowel de overheid als private partijen te gebruiken is. Er wordt dus niet gewerkt aan één product, maar aan meerdere producten rondom digitale authentificatie om de brugfunctie te vervullen tussen de digitale identiteit (ID-Wallet) en toepassingen als telefonie, chat en videobellen.

Als product owner ben je in staat om de belangen en behoeften van de eindgebruikers te bewaken. Je vormt een visie op de te ontwikkelen producten en stemt deze af met de stakeholders. Je zorgt voor een geprioriteerde, transparante en haalbare product backlog waar het ontwikkelteam mee aan de slag kan. Daarbij houd je oog voor de doelstelling om zoveel mogelijk in co-creatie met de eindgebruikers te ontwikkelen. Je legt verantwoording af aan de productmanagers van het project. Je bent enthousiast over wat het de wat het team ontwikkelt en bent in staat om anderen hierin mee te nemen.

Verantwoordelijkheden:
Als Product Owner ben je verantwoordelijk voor:

• Aansturing en samenstelling van het ontwikkelteam
• Coördineren van de klantvraag en het gebruikersonderzoek
• Opstellen van periodieke rapportage, verantwoording aan de productmanagers van ID-Contact
• Afstemmen van het product met de stakeholders (periodiek)

Eisen

– Minimaal HBO werk- en denkniveau
– Minimaal PSPO 2 of gelijkwaardig gecertificeerd
– Ervaring met projectmatig en Agile werken

– Minimaal 3 jaar ervaring als Product Owner
– Ervaring in het publiek – private domein (overheid etc.)
– Affiniteit met digitale identiteitstoepassingen
– Netwerk in het identiteitsdomein is een pré
– Vereist: werken bij het ontwikkelteam
– Vereist: Microsoft Office Suite
– Vereist: Nederlands en Engelse taal

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salaris.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2024    Expertise: Solution Architect, BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Trainer, Management (Project management Ondersteuning), Agile coach, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Training / Educatie / Coaching)
Locatie: Noord-Brabant    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Financial controller, Management (Project management Ondersteuning), Projectmanagement ondersteuner, Controller, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Financieel)

Onze partners