Interim Product Editor | Content creator #KRTZ6322531

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 15 juni 2022
Reageren tot 19 juni 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Hoorn
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 30 september 2022
Aantal uur 38 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Retail

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Zin in een uitdaging in een groeiende, internationale business? Dan is dit hét moment om in te stappen bij ons. Juist nu we flink groeien kan jij als Product Editor jouw meerwaarde laten zien. 

Dit zijn jouw dagelijkse werkzaamheden
Als Product Editor maak je deel uit van ons Content team en vanuit jouw functie ga je nauw samenwerken met allerlei verschillende afdelingen.
Je spart met onze buyers, commercial operators, copywriters, (online) marketing – en fotospecialisten om content te vergaren, terwijl de kwaliteit van de gegevens, inhoud en de wettelijke naleving worden gewaarborgd. Je bent altijd op zoek naar verbetering van de bedrijfsprocessen rond productinhoud en de kwaliteit van de communicatie op onze website.
Daarnaast werk je aan vertalingen, wekelijkse promoties, campagnes en (on-site) search engine verbetering. Je voelt je verantwoordelijk voor de complete artikelcatalogus in ons systeem (MDM) en op onze website.
Door de diversiteit binnen het Content team wordt er tijdens de meetings Engels gesproken.
Verder werk je dagelijks aan:

  • Verrijking van product fotografie: controleer productafbeeldingen op kwaliteit en richtlijnen om uniformiteit te garanderen
  • Verrijking van gegevens: productinformatie verrijken, templates invullen, marketingspecificaties controleren
  • SEO-vriendelijk: zorg ervoor dat alle pagina's met productinhoud zijn geoptimaliseerd voor SEO met zoekwoorden.
  • Review: Controleer alle producten op basis van het vier-ogen-principe, inclusief wettelijke productkwaliteitsrichtlijnen
  • Los product gerelateerde bugs en problemen op

Eisen:

Dit ben jij:

  • Pragmatisch en resultaatgericht ga jij te werk. Je bent sterk gestructureerd en hebt een commerciële drive. Daardoor voel je je snel thuis in de dynamische retail-wereld, waarbij je moeiteloos schakelt tussen je verschillende werkzaamheden. Met je voeten in de modder staan en tegelijkertijd tactisch het geheel overzien; daar draai jij je hand niet voor om. Bovendien werk je gestructureerd en autonoom, communiceer je excellent en neem je proactief het voortouw om zaken te verbeteren. Wat jou daarin kenmerkt? Je oog voor detail en je nauwkeurigheid.

En verder:
• HBO Master of Bachelor diploma
• Je hebt minimaal 1 jaar ervaring binnen content creatie
• Bij voorkeur bij andere Retail organisatie
• Goede beheersing van Engels en Nederlands.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 29 apr 2024    Expertise: HRM adviseur
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 19 mei 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Personal assistant, Managementassistent
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 5 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)

Onze partners