Interim Organisatieadviseur Transitie #KRTZ2930889

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 14 mei 2021
Reageren tot 16 mei 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Breda
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO, HBO
Branche Onderwijs | Educatie
Verlenging Interim opdracht

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar 2 ervaren Organisatieadviseurs die gaan ondersteunen bij het inrichtingsadvies en transitieplan.

De werkzaamheden zullen voornamelijk in een online omgeving plaatsvinden. (Sporadisch wordt je verwacht op de volgende locaties: Breda – Tilburg -Den Bosch)

Binnen het team P&O zijn we op zoek naar een organisatieadviseur, die, samen met collega's, bouwt aan onze dienstverlening, expertise en positie in de organisatie. Je ondersteunt als organisatieadviseur bij de organisatie-brede organisatieontwikkeling en werkt mee aan grote projecten.

Binnen de grote projecten wordt er een herstructurering van de organisatie doorgevoerd welke wordt geïnitieerd door een dedicated team (Interne medewerkers). De twee Organisatieadviseurs die wij zoeken zullen hierin een ondersteunende rol vervullen voor het team en zich onder andere bezig houden met het:
– Inrichtingsadvies – van afdeling naar eenheid
– Transitieplan – van afdeling naar eenheid

De herstructurering is een complex proces waarbij veel actoren betrokken zijn. Vanuit de verschillende afdelingen/teams zijn de HR Business Partners het eerste aanspreekpunt. We verwachten een proactieve houding naar de betrokken actoren en een nauwe samenwerking met de HR Businesspartner. Dit draagt bij aan de informatievoorziening alsook het te creëren draagvlak voor de transitie.

Ook ondersteun je bij beleidsontwikkeling rondom zelforganisatie (Zelfsturende teams), je ontwikkelt instrumentarium voor leiderschap en teamontwikkeling en ondersteunt bij herstructureringsvraagstukken.

De uitvoering van ontwikkeltrajecten en -opdrachten zijn belegd bij onze externe leveranciers, hierin pak je een coördinerende rol. Je draagt ook bij aan de verdere opbouw, continuïteit en professionalisering van het team Leiderschap-, Organisatie- en Teamontwikkeling. Het team waar je onderdeel vanuit maakt.

Eisen waaraan je moet voldoen:

Profielschets
Je vindt het leuk om ondersteuning te bieden op inhoudelijke complexe vraagstukken rondom HR en neemt hierin een proactieve houding aan. Je denkt in verbindingen en verbanden, en overziet 'the bigger picture'. Nieuwsgierig, creërend maar pragmatisch en snel kunnen schakelen zijn woorden die jou goed omschrijven.

• Afgeronde HBO of WO master opleiding, op het gebied van Human Resource Management, Organizational Development, Bedrijfskunde of Organisatie Psychologie.
• Je weet abstracte materie duidelijk te verwoorden en op schrift te zetten voor een breder publiek.
• Affiniteit met organisatieverandering op het gebied van structuur, cultuur, teamontwikkeling en leiderschap.
• Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring binnen een grote organisatie (1000+ medewerkers)
• Ervaring met het voortraject van een grote HR transitie
• In de motivatie lezen wij graag terug hoe je als toekomstig beleidsadviseur de vertaling zou maken van wet- en/of regelgeving naar praktisch beleid

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 22 feb 2024    Expertise: Solution Architect, Informatie architect, JAVA developer, Frontend developer, Backend developer, Overig (ICT - Web development), Full stack developer, Overig (ICT - Software & App development)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 22 feb 2024    Expertise: Communicatieadviseur, Overig (Communicatie), Overig (Webredactie)
Locatie: Heerlen    Uiterste reactiedatum: 25 feb 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 22 feb 2024    Expertise: Online marketeer, Marketeer

Onze partners