Interim Organisatieadviseur #KRTZ3077551

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 23 december 2022
Reageren tot 2 januari 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 februari 2024
Aantal uur 16 uur, 24 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Op basis van de aanbevelingen en alles wat we zelf weten en willen, gaan we begin 2023 onze ontwikkeling inzetten aan de hand van een ‘veranderagenda’. Deze ontwikkeling betreft de inhoud van ons werk, onze werkwijzen, de manier waarop we zijn georganiseerd en de kennis, expertise en vaardigheden van onze medewerkers. De mate waarin dit zal veranderen en op welke punten, is nu nog niet volledig bekend. Wel is de verwachting dat de veranderagenda een grotere periode zal beslaan dan het jaar 2023. Een ambitieuze opgave met een stevig vooronderzoek als grondslag. Tegelijkertijd willen we aandacht geven aan hoe we met elkaar samenwerken. We willen ons ontwikkelen naar een organisatie waarin gezamenlijk leren, feedback geven aan elkaar en met elkaar praten in plaats van over elkaar praten, één vanzelfsprekendheid is.

Ook de begeleiding van de medewerkers, hen steunen met passende werkvormen en structuur om de verschillende ontwikkellijnen op elkaar aan te laten sluiten, zijn onderdeel van deze opdracht. Omdat deze opdracht korter duurt dan de periode die nodig is om de veranderagenda uit te voeren, is onderdeel van de opdracht dat je de organisatie elpt om een structuur en werkwijze in te richten om de verdere ontwikkeling zelfstandig uit te voeren en te sturen. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die ervaring heeft met vormen van kortcyclisch werken, zoals Agile HR of Obeya.

 

FUNCTIE EISEN/ -WENSEN:

Wie zoeken wij?

We zoeken een organisatie-adviseur met een bedrijfsmatige insteek, die veel ervaring heeft met het begeleiden van dit soort ontwikkelingen. We zoeken iemand die ondersteunend is aan het management om de ontwikkeling te sturen. We willen graag een gedragen ontwikkeling doormaken, waarbij de verantwoordelijkheid en het eigenaarschap zoveel mogelijk gevoeld wordt door de medewerkers binnen de afdeling. De ontwikkeling willen we daarom vormgeven langs ontwikkellijnen die door de medewerkers zelf worden bemenst en uitgewerkt, en die leiden tot een advies aan het management.

  • minimaal afgeronde HBO-opleiding.
  • ervaring binnen de overheid.
  • minimaal 5 jaar ervaring als organisatieadviseur.
  • >3 jaren werkervaring met het vormen van kortcyclisch werker, zoals Agile HR of Obeya.
  • ervaring met het begeleiden van een ontwikkeling met veel medewerkersparticipatie.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 29 apr 2024    Expertise: HRM adviseur
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 19 mei 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Personal assistant, Managementassistent
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 5 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Overig (Projectmanagement), Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning), Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)

Onze partners