Interim Online Marketeer #KRTZ8664547

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 26 oktober 2022
Reageren tot 31 oktober 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Breda
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 23 december 2023
Aantal uur 28 uur, 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 80 Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Onderwijs | Educatie

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wij zijn op zoek naar een Online Marketeer met specialisme Paid Media.

Jouw plek als online marketeer:

Binnen de afdeling leveren we met 141 medewerkers een grote diversiteit aan diensten voor de hele organisatie. Zo verzorgen we marktonderzoek en de marketingcommunicatie, waaronder voorlichting, wervingscampagnes en direct mailings. Ook staan we garant voor goede corporate communicatie. Door jouw uitgebreide online marketing-ervaring weet je heel goed hoe je collega's en directie meeneemt in jouw advies over de inzet van SEA, display en paid social campagnes. Je bent daarin proactief en hebt een duidelijke visie. Je stopt niet bij het geven van advies, maar je bent ook een verbinder en vormt de brug tussen de verschillende onderdelen en het online marketingbureau. Daarvoor werk je samen met de verschillende collega's zoals de andere online marketeers en het webdevelopment-team. Je weet je te verplaatsen in de vraag en het online gedrag van de doelgroep. Past de wens vanuit de interne klant bij de middelen die ze willen inzetten of is er een beter plan om resultaten te behalen? Je denkt vanuit de customer journey en weet op basis van data aan welke informatie de doelgroep behoefte heeft. Je schakelt met het digital agency over de inzet van online campagnes.

 

FUNCTIE EISEN/ -WENSEN:

  • Tarief is maximaal €80,- (alles inclusief reiskosten, verblijfkosten en parkeerkosten, excl. BTW)
  • Een hbo denk- en werkniveau en minimaal 5 jaar online marketingervaring;
  • Ervaring in het managen van betaalde campagnes;
  • Kennis van het hele scala aan Google-producten: Google Analytics, Google Tag Manager, Looker Studio en Optimize;
  • Je bent de schakel tussen het online marketingbureau en de organisatie;
  • Bij voorkeur heb je consultancy ervaring.
  • Jouw flexibiliteit en uitstekende communicatieve vaardigheden passen prima in onze manier van Agile werken. Sterker nog, je hebt er ervaring in. Je werkt graag samen om optimaal te presteren en naar een resultaat toe te werken. Dat je daarbij bureau-ervaring hebt, ervaren we als een pre.
  • Eventuele bijzonderheden: Je werkt 12 uur in de week voor 1 afdeling voor Deeltijd en de rest van de uren voor het online marketing team binnen de Dienst Marketing, Communicatie etc.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie.

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Roermond    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
Locatie: Schiphol    Uiterste reactiedatum: 21 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Bouwplantoetser, Overig (Projectmanagement), Werkvoorbereider
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 mei 2024    Expertise: Projectmanager, HRM adviseur, Overig (Projectmanagement), HRM business partner, Overig (HRM)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 20 mei 2024    Expertise: Data analist, Data architect, Data engineer, Data consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)

Onze partners