Interim medior HRM Adviseur #KRTZ4736587

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 18 juli 2022
Reageren tot 24 juli 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 4 januari 2023
Aantal uur 32 uur, 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 69 per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Logistiek | Vervoer

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Let op!!! verschillende locaties mogelijk namelijk: Utrecht, Amsterdam, Zwolle en Eindhoven. Geef in je motivatie (of opmerkingen) aan waar je voorkeurslocatie naar uitgaat!
 

Medior niveau = tarief max 69 euro (all-in).

In deze rol draag jij bij aan de realisatie van de ambities van de organisatie door aanspreekpunt te zijn op alle voorkomende HR vragen van leidinggevenden en medewerkers waarvoor jij je HR-expertise en ervaring kan inzetten. Dit doe je  samen met andere HR-collega's voor leidinggevenden, hun teams en medewerkers bij diverse afdelingen.

Daarom wil je als HR Adviseur bij ons werken

 • Jij bent samen met je HR-collega’s het gezicht voor de beste HR-dienstverlening.
 • Jij als brede HR professional verantwoordelijkheid durft te nemen en doorpakt om zo snel mogelijk een resultaat neer te zetten.
 • Jij bent een teamplayer en flexibel wanneer de situatie erom vraagt een case of adviesvraag over te nemen.

Dit ga je doen als HR Adviseur

De organisatie is in transitie, waarin we binnen een kleinere, wendbare organisatie slimmer en effectiever samenwerken, meer durven en veranderbereid zijn. HR is zelf ook in transitie naar een nieuw HR-dienstverleningsmodel, waarin we straks vanuit vijf teams de business gaan bedienen middels klik, bel en ontmoet. Leidinggevenden en medewerkers kunnen dan via het HR-Portaal op de meeste HR vragen snel een antwoord krijgen.

In deze tijdelijke rol kan je in eerste instantie aan de slag voor een vast werkgebied en ben je aanspreekpunt voor leidinggevenden en medewerkers. Later zorg je samen met je collega's voor een goede start van het nieuwe HR-dienstverleningsmodel. Dit kan betekenen dat je onderdeel gaat worden van 1 van de HR Teams of dat je daar je rol gaat spelen waar het nodig is. Zowel voor leidinggevenden en medewerker als voor HR zelf verandert er veel en kan jij ervoor zorgen dat er optimaal gebruik gemaakt gaat worden van het HR-Portaal. Vragen die niet via het HR-Portaal beantwoord kunnen worden, pak jij meteen op via ons systeem. Je maakt een diagnose en beslist zelfstandig hoe de vraag of case de aandacht krijgt die het verdient en tegelijkertijd snel en professioneel wordt behandeld. Je geeft dit advies digitaal, telefonisch of via een live afspraak; klik, bel en ontmoet. Samen met je collega's werken we hybride; thuis, op locatie of op kantoor.

Mede dankzij je ervaring en daadkrachtige persoonlijkheid ben jij van onschatbare waarde bij het:

 • Direct te woord staan van leidinggevenden en medewerkers met hun HR-vragen door jouw brede HR ervaring.
 • Het zorgen voor een adequate behandeling van vragen en cases met daarbij een helder advies en correctie vastlegging in het systeem.
 • Signaleren van ontwikkelingen en ideeën naar de HR-collega’s om zo hierin een bijdrage leveren ter professionalisering van ons HR-dienstverleningsmodel.
 • Betrouwbare partner zijn in jouw HR Team.

Eisen:

Voor deze positie zet jij het volgende in:

 • Je werkt minimaal op hbo niveau
 • Je hebt tenminste 4-5 jaar operationele ervaring in de brede HR-operatie.
 • Je bent een pro-actieve en prettige gesprekspartner voor leidinggevenden en medewerkers.
 • Je schakelt snel en zorg dat iedereen op een juiste manier tijdig wordt geadviseerd en verder kan in de dagelijkse operatie.
 • Je bent een betrouwbare collega die gaat voor het teamresultaat.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 28 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
Locatie: Zuid-Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Recruitment support, Recruiter, HRM medewerker, Overig (Recruitment), HRM adviseur, Overig (HRM)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Processpecialist, Overig (Facilitair), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 22 mei 2024    Expertise: Administratief medewerker, Managementassistent, Management (Secretarieel), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)

Onze partners