Interim medior HR Adviseur #KRTZ3426391

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 26 juli 2022
Reageren tot 11 augustus 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Beverwijk
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 maart 2023
Aantal uur 24 uur, 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 65 Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Techniek | Engineering

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wij zijn op zoek naar medior HR Adviseur:

Wat ga je doen?

Medewerkers zijn het hart van onze organisatie. De juiste man/vrouw op de juiste plek staat centraal om de beste en meest gemotiveerde mensen te hebben. Jij kunt als HR adviseur een waardevolle bijdrage leveren aan deze doelstellingen door een goede coach en adviseur van het lijnmanagement te zijn als het gaat om alle HR gerelateerde processen en vraagstukken. De lijn is verantwoordelijk, maar met jouw advies en deskundigheid kun je hem helpen om zijn afdeling op deze punten nog beter op orde te krijgen Gezondheid & welzijn en het functioneren van onze medewerkers staan hoog op de agenda daarom is er een sterke focus op de onderwerpen Performance Management en Case Management.

Tot je belangrijkste werkzaamheden behoren:
• Je kunt goed inspelen op de vraag en behoefte van de business en zet dit om in resultaatgerichte acties en het verbeteren van de processen.
• Je onderhoudt nauwe samenwerking met de lijnmanagers binnen jouw werkgebied en ondersteunt hem/haar bij het op orde brengen van dossiers inzake Performance- en Case Management.
• Je rolt nieuwe HR processen uit binnen je werkgebied en informeert en adviseert over belangrijke ontwikkelingen hierin.

FUNCTIE EISEN- EN WENSEN:

Herken jij jezelf hierin? Dit is een uitdagende functie, waar jij je adviesvaardigheden volop in kwijt kunt, maar confronteren hoort daar soms ook bij. Daarom vragen we wel wat van je

  • Maximaal tarief €65,- (all-in, excl. BTW)
  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in een relevante (HR) richting.
  • Je beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring als HR adviseur bij een multinational.
  • Je hebt kennis van sociale en arbeidsrechtelijke wet- en regelgeving, de HR instrumenten en HR beleid, in het bijzonder van dossieropbouw, Wet Poortwachter, ontslagrecht en gezondheid & vitaliteit.
  • Dit ben jij, een echte teamplayer, een goede gesprekspartner, organisatiesensitief, klantgericht, resultaatgericht. Je bezit goede adviesvaardigheden en een dosis overtuigingskracht.
  • Je hebt een zeer goede beheersing van Nederlandse taal

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Roermond    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
Locatie: Schiphol    Uiterste reactiedatum: 21 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Bouwplantoetser, Overig (Projectmanagement), Werkvoorbereider
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 mei 2024    Expertise: Projectmanager, HRM adviseur, Overig (Projectmanagement), HRM business partner, Overig (HRM)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 20 mei 2024    Expertise: Data analist, Data architect, Data engineer, Data consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)

Onze partners